Space adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bravo size, ayakta alkışlıyorum !
Konu içinde logomu yaptığımı, bitime son günler kala koyacağımı paylaşmışım...

Bugün giriyorum bitime 4 gün kala 1. seçiliyor.
Bumu sizin emeğe olan saygınız? Söz konusuna bakıyorum, tatile erken çıkma... Şu olaya gülünürmü ağlanır mı belli değil
Bu yaptığınız kurallara aykırı bir durum, bilmiyorum farkındamısınız. Şuan ben resmen küfür yemekten beter oldum.İşin ödülünü geçtim, emeğime açıyorum!

Neyse yabancıya gitmemiş(!)
http://clip2net.com/clip/m48096/1276...-clip-79kb.png

Merhaba, aslında cevap vermeyecektim ancak şu yabancıya gitmemiş demeniz zoruma gitti. Bu akşam tatile çıkma zorunluluğum olmasaydı emin olun ki 4 gün kala bu yarışmayı bitirmezdim.
Oysa ki 4 gün daha uzatmak benim de işime gelirdi. Daha çok tasarım gelirdi, belki de daha iyisi de gelebilirdi.
Ki beni suçlayacağınıza biraz da kendinizi suçlamanız gerekir. Buraya yaklaşık 30 arkadaş kendi tasarımlarını koydu. Onlar koyuyor da, siz yaptığınız halde neden koymuyorsunuz. Sanırım tasarımın çalınmasından korktunuz. Ama yinede size hak veriyorum.
Yabancıya gitmemesi konusuna gelince, benim ne tanıdığıma, ne de tanımadığım adama verecek 100 liram yok. Ben hakedene verdim o parayı. İstediğim tasarımı yapmış ve haklı olarak kazanmıştır BlancVier. Ben burda boşu boşuna para dağıtmıyorum, burda bi yarışma düzenledim bırakın da düzenleyen biri olarak istediğim kişiyi birinci seçeyim. Belki siz erken davransaydınız sizi de birinci seçebilirdim ama geç kaldınız.

Moderatöre Pm atıyorum, yarışma bitmiştir. Daha fazla mesaj atılmasına gerek yoktur.

Hepinize iyi forumlar.