2 ay önce bir paket aldım.
2 hafta geçti server rootlandı.. Ardından anlayışla karşıladık ve maddi manevi zararı karşılayacağız dedi, 2 seçenek sunuldu ; ücretin 2 katı iadesi, veya hesabın 2 sene uzatılması.. Devam ettim anlayışla karşıladım, bir iyilik yapılması gerekiyorsa bunu ilerde ihtiyacım oldugunda yapmaları daha anlamlı olur dedim.... bikaç gün içinde bir güvenlik yazılımı satın aldıklarını belirttiler ve sitemi tekrar kurdum ve ayarlarını yaptım...
ve aradan 1 ay geçmeden 2. güvenlik sorunu ortaya çıktı ve yine hacklendi...
ve toplam 1,5 ayda genelde kapalı kaldı site....
ücret iadesi istedim ve hesabımın kapatılmasını talep ettim..
gelen cevap "elbette zarar gören arkadaşlara ücret iadesi gerçekleşecektir" oldu..
1 haftada 3 adet mail attım ancak artık maillere de cevap gelmiyor ve takip ediyorum r10 da sürekli post atıyor...
ücret iadesi söz konusu olunca sanırım bütün bu samimiyetleri bitti, söz olarak vaad edilenler fiili olarak gerçekleşemiyor.. bir açıklama ve çözüme kavuşturma bekliyorum açıkçası..
1 yıllık almış olduğum hesap; ücret iadesi olmadığına göre hala devam ediyor ancak sistemle ilgili hiçbir panel şifre ve bilgisi gönderilmedi.. ve hala maillerime cevap gelmiyor.... durumun çözüme kavuşmasını umuyor, aksi takdirde birçok yerde olumsuz görüşlerimi belirtmek zorunda kalacağım...