hemşerim çöp site olayını gerçekten anlamıyorum

google ne diyor?
Alıntı
bir siteye bin kişi reklam verir, bir kişinin reklamı yayınlanır, bu kişi de en fazla parayı ödeyendir
peki, çöp site dediğiniz sitelerin reklamını engellediniz, 1 kuruş veriyordu diyelim
sitenize reklam vermek isteyen daha geniş bütçeli bir reklamveren size 1 kuruş teklif etse, küt diye yayınlayacak reklamını....

"çöp site" kelimesine özel olarak uyuz oluyorum... geçen adwords kuponu dağıtan birine "kaldıysa bana da gönderir misiniz?" diye cevap yazmıştım, ordan geçen vatandaş (-)rep vermiş, "çöp sitelerden bıktık" diye de not düşmüş : ) nerden biliyorsa benim sitemin hangisi olduğunu... reklam olmasın diye sitemin adını imzama bile yazmıyorum, nickimde yazan siteyi kapatalı 2 yıl oldu zaten : )

çöp site konusunda alacağınız önlem bence şu olmalı:
sayfanın altına üstüne sağına soluna koyduğunuz reklamları silip, tek 1 yerde reklam bırakın.... çöp siteyse, çöp site... rekabet alanında eriyip gider, büyük ödeyenlerle mutlu mesut geçinirsiniz.

bu filtreler konusunda beni ikna edecek olan arkadaşa gerçekten büyük saygı duyacağım

edit: cevdet filtre eklemişsin hayırlı olsun, gelişme olursa haber ver ben de düşünce tarzımı değiştireyim hemşo... filtreden hayır geleceğine inanmıyorum. inşallah senin işine yarar : )