Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullandığım kodla çalışan sitemde, host taşındığından beri 3 kez aşağıdaki hatayı aldım.
Alıntı
Incorrect key file for table '/tmp/#sql_4c9e_0.MYI'; try to repair it
hata mesajında dediği gibi tabloyu repair ediyorum düzelmiyor, veritabanını silip, eski veritabanımı import ediyorum yine olmuyor, en sonunda host'u aldığım yere hata mesajını maille yolluyorum 5 dakika içinde düzeltiyorlar... aynı olay 3 kez oldu (host taşındığından beri oluyor zaten), bunun sonucunda olayın sunucudan kaynaklandığını düşünüyorum... adamlar bana mailde şöyle diyor:
Alıntı
This is not something that is happening due to the server issue. The site software itself is causing this issue.
yani olay serverdan değil, kullandığım scriptten kaynaklanıyormuş, öyle de olabilir, bilmiyorum... şuan aynı hostta 2 site çalışıyor, farklı veritabanına bağlı, birinin kodlarını kendim yazmıştım, diğerinde ise hazır script kullandım ikisi birbirinden bağımsız. adamlar "server problemi değil" demekle haklı mıdır?

hata mesajını tanıyan bilen büyüklerimizden müsait bi zamanda cevap bekliyorum. bu hatanın benden kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü : ) ama hatamız varsa bilelim.

bu hatayla karşılaşan arkadaşlara da tavsiyem, veritabanınızı düzeltmeye çalışırken daha çok bozmayın, host aldığınız yere mail atın 5 dk sonra düzelsin kendiliğinden : )