Üç sıkı dost ölür ve Cennete giderler.. 1. sini kapıda melek karşılar ve sorar;
- Hiç karınızı aldattınız mı ?
Adam göğsünü kabartarak cevap verir,
- Hiç aldatmadım sayın melek, karımı çok sevdim, ömrümün sonuna kadar sadık kaldım..

Melek tebrik eder ve " Buyrun, Rolls-Royce aracınızın anahtarı" der, adam çok sevinip içeri girer..

Sıra 2. adama gelir, Melek tekar aynı soruyu yöneltir.. " Hiç karınızı aldattınız mı ? "
Adam biraz utanarakan; " Sayın melek, hiç istemeden 2 kere aldattım ama inanın sonra çok pişman oldum" der..

Melek ufak bir tebessümle " Olur o kadarcık, sorun değil, buyrun BMV'nizin anahtarını " der, adam atlar arabasına girer içeri..

Sıra 3. adama gelir, Melekten tekrar aynı soru.. " Söyle bakalım karını hiç aldattın mı ? " Adam utana sıkıla cevaplar, " Evet sayın melek 4 defa aldattım ama inanın ben karımı çok seviyorum, biranlık hevesti" der..

Melek yüzüü asar biraz, anahtarları uzatır.. " Alın o zaman, Alfa Romeo'nuzun anahtarları" der..

Bizim 2. ve 3. arkadaşlar arabaları ile Cennete fink atıp huri tavlamaya çalışırken uzakta park etmiş Bir Rolls-Royce görürler.. Dostlarını buldukları için sevinirler, araba bir meyhanenin girişindedir.. girerler içeri..

Bizimki iyice kendinden geçmiş, kendini içkiye sigaraya vermiş ve harap bitap durumdadır.. Merakla sorarlar;

"Arkadaşım aramızda en harika arabayı sen aldın, nedir bu halin ?"

Kahramanımız cevaplar..

"Sormayın dostlarım, az önce Karımı gördüm, Kaykay ile geziyordu.."

Bill Gates ölmüş ve Tanrının huzuruna çıkmış..
> Tanrı demiş ki:
> 'Bill senin durumun hakikaten karmaşık.
> Seni cennetemi cehenneme mi yollamalı bilemiyorum.
> Her eve bilgisayar girmesine yardımcı olarak insanlığa
> katkıda bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir rezaleti de yarattın.
> Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım.
> Cenneti de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine karar ver.
> 'Tamam' demiş Bill Gates, 'Önce cehenneme bir bakayım.'
> Ve inmiş cehenneme bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda
> bir sürü güzel kız top oynuyor eğleniyor, güneş parlıyor hava süper.
> 'Allaah' demiş Bill Gates, 'Cehennem böyleyse Cenneti hakkaten görmek isterim.'
Ve cennete çıkmış. Bir bakmış, bulutların üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor, güzelce bir yer ama
cehennem kadar değil.
> 'Tamam' demiş tanrıya Bill Gates, 'Ben cehenneme gitmeye karar verdim.'
> İki hafta sonra tanrı cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin nasıl olduğuna bakmaya karar vermiş
Gitmiş Bill'in yanına, Bill bir duvara zincirlenmiş, alevler içinde karanlık bir mağarada ve zebaniler işkence ediyor.
- Nasılsın Bill?
Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil!
> Kızların oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu? > Tanrı cevap vermiş:

O ekran koruyucuydu!!!!!