Merhabalar.

2005 ve 2006 yılından bu zamana kadar kendi sitelerime ve gerekse kurumsal olan evden eve nakliyat sitelerine seo hizmeti vermekteyim. Bıraktığım evden eve nakliyat kelimesi için bir kaç firma ile çalışmayı düşünüyorum. Ben bu kelimeye yabancı birisi değilim. İlk defada orada site çıkartmıyorum. Bu nedenle sağlam nakliyat firmaları ile çalışmak istiyorum.

Birkaç örnek veririm beni tanımayanlar için. Zayıflama, burçlar, kral oyun vs vs gibi bir çok kelimede ilk sayfada sitelerim vardir. Site adreslerini vermiyorum kusura bakmayın. Beni tanıyan değerli dostlarım ve arkadaşlar az çok tanırlar beni

İşimin temel ilkesi : Dürüstlük ve güven.

Bugüne kadar hangi nakliyat firması ile çalıştıysam çok şükür %90 başarı oranına ulaştık firma sahipleri ile.

Ziyadesiyle aklı başında, prensip sahibi, temiz ve dürüst arkadaşlarla çalışma yapmak istiyorum. Gerek forumda gerekse çalışma yaşantımda bu konuda referans olabilecek bir çok arkadaş mevcut.

Not : Sadece evden eve nakliyat kelimesinde ilk 5.'ci sayfalarda olan siteler ile çalışmak isterim. Kendi sitelerim şuan zaten 6, 7 sayfalarda mevcut.

Serdar ŞAHİN