Merhaba Arkadaşlar;
Her türlü kaliteli wordpress temalarınız yapılır...
Yapılacak kategoriler; video,haber,dosya indirme,mp3 müzik dinletme,kişisel ve kurumsal temalar yapılır...
Fiyat uygundur: Tema başına 20 TL
Örnek Projeler: Video,film fragman,oyun ve dosya indirme temalarına uyarlanabilir geniş kapsamlı tema:
www.filesdownload.tk Video,Mp3 teması (clonn): www.mp3kazani.tk İşin Tanımı: Tasarımlar en geç siparişten 3 gün sonra teslim edilir. Para peşin alınmaz. Yapılan temanın demosu kurularak kullanıcıya gösterilir ve istediği değişiklikler varsa yapılarak ve tema yapılan kişinin onayı alındıktan sonra para hesaba aktarıldıktan sonra tema yüklenir ve her ayarı yapıldıkta sonra anahtar teslimi yapılır...
Yapılacak İşlemler: Full seo ayarı: meta ,keywords, resim ve link title ve temayı tamamiyle seo uyumlu hale getirmek... Bu şekilde
Sitenin içeriğine göre eklentiler: Site ne için kurulmuşsa tüm gerekli eklentiler kurulur... Bu sayede siteye ek özellikler katılır...
Tema Yönetim Panelli: Reklamlar ve hangi özelliği istiyorsanız o özellikler tema yönetim paneline aktarılarak kolalık sağlanır...
Ödeme: İş bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank, Şekerbank
Msn:
yardim@yardimeli.tk