Frekans kardeşim direkt olarak benim takıldığım noktalardan bahsetmiş, bu yazacaklarım onun yazdığından sonra ancak bir itiraf niteliğinde olur.

Doğruyu söylemek gerekirse benim çekincelerim, benim tereddütlerim, belki söyleyemediğim kelime benim korkularım cagdaswoo kardeşimden daha büyük, nedeni ise reelde bir işe girişip 2008 yılında oldukça ciddi bir sermayeyi batırmış olmamdan kaynaklı.. Toparlanmam çok zor olmuştu, hamdolsun hem ailevi hem eşin dostun maddi manevi desteği ile toparlanmıştım, bir daha bu olayı yaşama korkusu var sanırım yüreğimin bi köşesinde.. O olayı yaşamamış olsam gözümü kırpmam, ama ailemi tekrar zor durumda bırakma korkusu tedirginliğimin en başında...

Ama kişi korkularıyla yüzleşmeden adım da atamaz bunu da biliyorum, ki cagdaswoo kardeşim de elinden geldiğince yardımlarını esirgemiyor. Soğukkanlı oluşu da güven veriyor.

Korkularımı yenemezsem de zaten domaini projeyi kardeşime devredip ben köşede ufak tefek al sat işlerime dönerim diyorum ancak, kardeşimi de zor durumda bırakmak istemiyorum..

Bakalım Rabbim neyler, neylerse güzel eyler... İşimiz cidden zor, Zor u başarabiliriz, İmkansız biraz zaman alır diyebilirsek yol katedebiliriz.

İyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.