Frekans kardeşime bu uzun yazısından ve fikirlerinden dolayı gönülden teşekkür ederim.
Şunu belirteyim :
Tabii ki domain register işlerinde avantajlar olduğu kadar dezavantajlar da aynı seviyededir. Ancak ve lakin yazılım işlerinden bu işi kıvırabilecek kadar iyi anladığım kanısındayım

ki benim 2. işimde bu zaten ..
Ayrıca yazılım konusunda tek başıma değilim kendime ait güzel bir ekibe sahibim.Ama tabii bu ekibimin bir anda yapacağı bir iş değil.Sabır ve özveri ile çalışılması gereken bir proje bu.
Ortaklık mevzuna gelince.. Zaten 2 kişi birbirine güvenmese ortaklık söz konusu olamaz. Tabii ki karşılıklı bu projede eğer istenirse sözleşme mutlaka yapılmalıdır. Ben kendimce bir sorun olacağını sanmıyorum ama tabii ki AfMeSu kardeşimin bu konudaki fikrine de saygı duyarım..
Bu proje için yapılacaklar - getirileri - götürüleri - karı ve zararları en ince detaylarına kadar araştırılıyor.Zaten projeye start tarihinide buna göre belirledik.1 Ocak 2011 Allahın izni ile !
Şirketleşme olayına gelince bu işi gerçekten ciddi olarak düşünmekteyiz.Bunun yanında resmi olarak herhangi bir riske girmemek için mutlaka ki resmi bir kurum olmalıyız. Bunun yoluda Şirketleşme ve markalaşmadan geçer .
Bunun içinde kaynak arayışlarına başlamış durumdayız.
Allah herşeyin en hayırlısını nasip eder inşallah..