ErcanDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bizim adımızın geçtiği için doğal olarak konuya açıklık getirmek gerekir ve tüm müşterilerimizi memnun etmek gerçekten zor bir iş,

daha 1 gün önce bu forumda eski 1 konumuza 1 mesaj yazdınız sitem kapalı vs.. memnun değilim gibi tarzında o konuya 2 kere mesaj yazdım ve size özel mesaj attım bizde barınan kapalı ve ağır açılan sitenizin adresini verin bana diye nedense bir türlü cevap gelmedi.

sizinle kısa süre önce msn üzerinden görüştük sanırsam bana sizden 1 adet reseller aldım ve resellerimde barınan sitelere ulaşamıyorum dediniz bende site adresinizi istedim tıkladım wordpress tıkır tıkır açılıyor size resminide gönderdim ve ondan sonra ben memnun değilim yavaş açılıyor sitelerim açılmıyor ve sizden hizmet almıyacağım dediniz bende buyrun sitemize girip hizmet iptalinde bulunun dedim.

şimdi bu tür bir başlıkta bu tür tartışmalar ve yazılar pek hoş değil yanlız konunun ilk satırlarında yazdığınız ilk cümleler pek şık değil ve açıkcası size yakıştıramadım
Sanırım bünyede iki kişi çalıştığından bu konuda da sıkıntı oluyor.Evet o pmlere cevap vermedim fakat ondan önce de 2-3 kere msnde belirttiğim için cevap vermedim.İnsan 3-4 kere daha önce belirtince bir daha belirtesi gelmiyor.

Tıkır tıkır çalışıyor olayına gelince evet 50 saniye aktif 2 dakika kapalı sizinkide aktif zamana denk geldi , tıkır tıkır buysa neyse Kesinti yok diyorsanızda 22:00 - 02:15 arasına da bir göz atın.

Artık yazdıklarınızı p.m veya msn yolu ile yazarsanız sevinirim , teşekkürler.