turank Bak özellikle ben altını çize çize üsluba vurgu yaptım, kiminin domaini iyiymiş kiminin kötüymüş beni bağlamaz. iyiye iyi diye yazarız kötüye kötü diye.. bak burada da aynı şeyi yapıyorsun. benim kötü dediğim domainlerde ne bir proje olur, ne sağlam bir fiyata satılır , arkadaşım sen kimsin..? yada seni ben neden merkeze oturtayım..? yok yani oturtmam gerekiyorsa söyle oturtalım, merkez solda bir birliğe ihtiyacımız var.

benim en sağlam dediğim domainlerimden zarar etmişliğim vardır,
benim en dandik dediğim domainlerden kâr , hatta aşırı kâr etmişliğim vardır,
uzatma süresi yaklaşırken uzatsam mı uzatmasam mı diye düşünürken, kazara uzattığım bir domaini 2K ya vermişliğim vardır.

benim dediğim nokta sen bilgili değilsin, ben bilgili değilim, bizler bilgili değiliz, domain işi işte domatesin kilosunu 1,5 a alıyorum , 2 ye satıyorum 0,5 kâr mantığı ile işleyen düz mantık çalışan bir ticarethane değil... Benim 10 lira vermeyeceğim domainlere adamlar 1.000 lira verip alıyor... Benim 1.000 liraya satmaya çalıştığım domainlere adamlar 100 lira vermiyor... Benim 5 liraya alıp, sorduklarında 50 liraya satmayı düşündüğüm bir domaine fiyat sormadan 500 lira verip alıp gidenler var...

Sektör düz mantık sektörü değil, aha ben kötü dedim, bu domain sittin sene adam olmaz mantığın yanlış, mantığının yanlış olduğu gibi üslubun da yanlış.. Hâlâ ben ben ben diyorsun, sen kimsin..? Kaldı ki senin bahsettiğin kişiyi de merak etmedim değil, isim kullanır mısın..? Sen kimden bahsediyorsun..?