Zekai adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsen isim Türkçe olmadığı için ben girmem. Çoğu kişide böyle düşüncektir.

Başarılar.
Googleye, Facebook'a yahoo'ya veya diğer sitelere girerken Türkçe mi dğeilmi diye hiç bakmıyorsunuz ama bir Türk'e ait proje de böyle düşünüyorsunuz. Burda konu açılmamış olsa ve sizde bu siteyi Türk'ün yaptığını bilmemiş olsanız büyük ihtimalle hemen üye olur böyle böyle site var müthiş diye de hava yapardınız. Site gayet güzel bana göre. Twitter dan da eksiği yok fazlası var. Arada çıkanlar olacaktır neden com değil diye. ow.ly de bit.ly de com değil ama oturmuş artık. Kimse sonuna bakmıyor. Put.io yu da biliyorsunuz saçma sapan gibi bir uzantı ama gerçekten iyi projeler bunlar. Ve tutuldukları takdirde gurur duyulması gerekir.

Bir projeyi protesto etmek veya ona karşı propaganda yapmak istiyorsanız ona düşman olmanız gerekir diye düşünüyorum. Ki zaten Türkün Türke Düşmanlığı söz konusu bile olamaz.

İsrail projelerine bile girip bakıyoruz. Ama Türk projelerine aynı ilgiyi gösteremiyoruz.

Destekliyoruz bu projeyi ve artık twitter, friendfeed ve face book hesaplarının yanında bu hesabımızı da profilimize ekleyeceğiz.

Hep destek tam destek.