Bu site neyin taklidi acaba sorabilir miyim? Tamamen özgün bir fikir ve aslında twitter la aynı işi yapmıyor. Keşke bir girip üye olup deneseydiniz. Twitter'a rakip olmaya çalıştığı konu milyonlarca insanı üye yapan bir girdap gibi ortalığı kasıp kavurması. Twitter da durumunu bildiriyorsun quizy de ise sorular üretiyorsun, sorulara cevap vererek kendini daha iyi tanıyorsun.
İsim konusundaki eleştirilere tümüyle katılıyorum. Böylesinin daha doğru olduğu düşünülmüş ama umuyorum ki ileride türkçe bir isimle global bir proje çıkar da bizi mahcup eder sizi haklı çıkarır.
Yine de sizi çok iyi anlıyor ve hak veriyorum. Keşke Türkçe'mizi hakkıyla koruyabilsek..
Arkadaşım siteyi eleştirmek istemiyorum ama kafama takılan şeyler var
İsim türkçe olabilirdi. Bence daha şık olurdu bu proje türkiye ağırlıklı avrupa açılımlı olucağını sanıyorum.Facebook ff google vs vs siteler bile türkiyede tamamen türkçe hangi Türk vatandaşı anlıcak bunu çok az. Ha dersen bu site Türkler için diil sadece Ticaret ve Avrupadaki insanlar için ok tamam derim
+ hiç anlamıyorum neden milleti taklit ediyoruz. Neden kendine özgü projeler üretmiyoruz bunuda anlamış değilim bu kadar profesyonel bir site yapıorsan bi üret değişik ne yapabilrim diye...
diye düşünüyorum
saygılar.