"yurtda barış, dünya da barış" tan bir dünya savaşını başlatacak etkiyi yapan millet haline geldik nerdeyse, ne acı
yanlış anlamayın fakat okuduğunuz cümleyi anlayamamışsınız. israil ve benzeri TERÖRİSTLER yok edilmedikçe "yurtta sulh, cihanda sulh" gerçekleşmeyecektir.
birde bazı kişiler daha pkk terör örgütü ile başedemiyor Türkiye diyor. Bende soruyorum senin ülkenin kimliğini taşıyanın alnında mı yazıyor bu pkk lı diye? adamlar savaş yapmıyor hainlik yapıyor. pkk ile Türkiye zaten savaşa bile girmez. bizim ordu için sadece bir tatbikat havasında geçer böyle bir savaş.
Amerika nereye yok oluyor hocam yapmayın etmeyin .
Araplar'ın petrolü de bir yere kadar sürecek o andan sonra Araplar'ı zengin edecek hiçbirşey kalmayacak göreceksiniz.
Türkiye -ne kadar istemesem de - bu savaşa dahil olursa " yanımızda gözüken çoğu müttefik ülke (müslüman gayrimüslüman farketmez) mutlaka bulunduğumuz toprakların jeostratejik ve jeopolitik önemini kullanır (boğazlar en basitinden )
amerikanın bölünmesi çok zor değil. eyaletler arasında problemler bulunuyor. önemli tarihçiler amerikanın 6 ya bölünmesinin mümkün olabileceğini söylemektedir.
ayrıca bende merak ediyorum bu hızda sanayileşme ile insanlar 2300 ya da düz hesap 2500 yılını görebileceğini nasıl düşünüyor? dünyanın sonu gelmiş petrolün bitmesinin o kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum.
israilde yaşananlar kıyametin yaklaştığının bir delili olabilir. tabi Müslümanlar için.
yukarıda yazdıklarım sadece benim fikirlerimdir.