ermanaltind adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk cümlelerin bile cehaletini ortaya koyuyor gerisini okumaya gerek duymadım,
Keşke okusaydın...

bir devlet görevlisi bunu istese bile dillendirebilir mi, sen r10 a diyebilir misin webmaster işlerinde tekelleşiyorsun diye,
Bir devlet görevlisi kendi yargısı için bile onun bunun yargısı diyebiliyorsa, kendi kullanıcılarının çıkarını gözetmek adına bunu dillendirebilir. Ayrıca dillendirmiş ülkeler de mevcuttur. Bkz. ÇİN... (Sadece gir başlığını oku gerisini sen anlıyorsun zaten rahat rahat... )

bide akraba falan filan demişsin nerden nereye varıyorsun arkadaşım daha az TV seyretki senin de kendine öz fikirlerin olsun...
Ben Tv'de sadece Ezel'i izliyorum. Fikirlerin sahibi olmaz, fikirleri onun fikri bunun fikri diye ayıramazsın. Fikirler sadece iki şekilde ayrılır... Mantıklı olanlar, mantıksız olanlar. Benim fikirlerim elbette izlenimlerim sonucu oluştu, dolayısı ile ne kadarı bana aittir bilemem ama mantığıma yatmayan hiçbir fikri kabul etmediğim açıktır.

bayılıyosunuz onun bunun zihniyetini sorgulamaya, sanki çok var sende..
serbest ticaret bu arkadaşım becerebiliyorsan sen de yap bişe ol tekel olabiliyorsan,
Serbest ticaret deyince çok masum dursa da evet bu Emperyalizm. Haklısın, ayak uydurmak gerek. Mesela sağlık sektörüne girip, devlet hastanelerindeki röntgen cihazlarını bozup özel hastanelerime insanları çekebilirim. Ya da inşaat sektörüne girip hertarlarca ormanı yakar oraya rezidanslar dikebilirim.Ya da elektronik işine girerim, en uzun dayanabilecek ürünü 2 yıllık tasarlar 2 yıl da garanti veririm. Millet başının üstünde de taşısa yine bozulur o cihaz gelir benden yenisini alırlar. Ya da meclise girip birkaç şirketi daha zengin edicek yasalar çıkarır, yedi sülalemi zengin eder sırtımı da onlara dayarım.

Ama neden yapmıyorum. Çünkü yarın öbür gün çocuklarıma para için herşeyi yapmayın diyebilmek için

Arkadaşım sırf bana muhalefet olmak için bana Emperyalizmi savunma. Emperyalizm bu dünyadaki tüm ahlaksızlıkları, yolsuzlukları, eşitsizlikleri yaratan bir sistemdir. Alternatifi yok sanılsa da vardır

senin gibilerin derdi belli, renginizi hemen gösteriyorsunuz, üzüm yemek değil bağcıyı dövmek,
Benim derdim iyi yetiştirilmiş, çürük olmayan, helal üzüm yemek arkadaşım. Eğer bağcı işini yapmıyorsa anasını da alır gider.

ben akepeci falan da değilim kimse bişe sanmasın
Hep öyledir... Hem akpli olsan da farketmez. Sonuçta fikirlerin fikir olduktan sonra mantıklı birşey söylediğin sürece biz burdayız.

ama eğriye eğri doğruya da doğru demek lazım, konuları biyerden alıp biyerlere çekip insanların kafasını karıştırmayın
Bu insanlara cahil cühela muamelesi yapmaktan da vazgeçmek gerek. Bu insanlar salak mı? (Gerçi bu soruya aziz nesin mahkeme onaylı bi cevap vermişti sanki!) Biz burda fikirlerimizi, tespitlerimizi paylaşırız... İlginç gelen yeri millet araştırır. SORGULAR, mantıklı ise kabul eder. İNADINA muhalefet yapılmaz.

sizin yeriniz burası değil, kirletmeyin bu forumu,
anlayan anladı...
inşallah...
İnsanların nerede takılıp nerede takılmayacağına karar verme hakkını nerenizde buluyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben foruma daha çok, içerik okumak için geliyorum. Zaten okulum da yeni bittiğinden foruma da yeni takılmaya başladım. Herkesin takip ettiği güncel bir konuda fikirlerimi belirtebilirim. Ayrıca durup dururken siyaset yaptığım da yok. Genelde hep bi tarafı öven AMA O TARAFTAN OLMAYAN insanların fikirlerine farklı bi bakış açısı getiriyorum...

Benim burada takılan tüm arkadaşlara tahammülüm ve saygım vardır. Katılan katılmayan herkesin fikrini belirtmesi faydalıdır. En aykırı düşünen insanlar bile farklı bir bakış açısı kazandırabilir. O yüzden insanların yazılarını bence bi sonuna kadar okumak gerek...

Üstü kapalı bu forumdan atılmamı istemişsin sanırım... Eğer ben bu forumu kirletme amacı güden ve tek amacı siyaset yapmak olan biri olsam, (haber sitelerinde haberlerin altına 20 30 tane yorum yapmak için görevlendirilen gençlik kollarındaki öğrenciler gibi mesela saçma sapan sebeplerle eksi rep yiyeceğimi bile bile fikirlerimi böyle açıklamazdım. Adamlar silver gold olum bunların dikine gitme diyenler var. Umrumda değil.

İnadına mantıksızı savunmak saçmadır. İçi boş mesajlarla birbirimizi suçlamayalım mantıklı delillerle birbirimizi bilgilendirmeye çalışırsak herkesten önce kendimize yararımız olur.

Not:
by_karahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakalım şimdi de google teğet geçecek mi
Buna da çok güldüm ya Allah razı olsun...