ilk cümlelerin bile cehaletini ortaya koyuyor gerisini okumaya gerek duymadım,
bir devlet görevlisi bunu istese bile dillendirebilir mi, sen r10 a diyebilir misin webmaster işlerinde tekelleşiyorsun diye, bide akraba falan filan demişsin nerden nereye varıyorsun arkadaşım daha az TV seyretki senin de kendine öz fikirlerin olsun...
bayılıyosunuz onun bunun zihniyetini sorgulamaya, sanki çok var sende..
serbest ticaret bu arkadaşım becerebiliyorsan sen de yap bişe ol tekel olabiliyorsan,

senin gibilerin derdi belli, renginizi hemen gösteriyorsunuz, üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, ben akepeci falan da değilim kimse bişe sanmasın ama eğriye eğri doğruya da doğru demek lazım, konuları biyerden alıp biyerlere çekip insanların kafasını karıştırmayın

sizin yeriniz burası değil, kirletmeyin bu forumu,
anlayan anladı...
inşallah...

MeHMaTRiX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizimkilerin zihniyetine hastayım ya... https://www.r10.net/google-haberleri-...anlatiyor.html

buradaki yazıyı belirli oranda etkileyici buldum... Google'ın giderek gücü tekelinde topladığı bir gerçek. O ayrı bir tartışma konusu...

Ancak dediğim gibi bizimkilerin zihniyetine gerçekten hastayım. Binali bey bu yazıdaki gibi google tekelmiş, google internette kullanıcılara ne sunarsa onu almak zorundasınız bu tehlikelidir diyor mu??? Yok.. O diyorki paramızı versinler kardeşim. Versinler öyle tekel olmaya devam etsinler! Bizimkilerin zihniyeti hep bu olmadı mı Allah aşkına! Parasını verdikten sonra .... bi tarafımızı sorun değil... Ardı arkası kesilmeyen özelleştirmeler de bunu göstermedi mi? Paralarını verdikleri müddetçe girsinler içimize sıkıntı yok!

Bu sadece günü kurtarmanın, arkabalarını kısayoldan zengin etmenin derdinde olanların izleyeceği bir yoldur. Yahu siz TTNETi, Telekomu sattınız daha ne yapacaksınız... Bugün 15 liralık konuşup 40 lira 50 lira fatura ödüyoruz. Devlet her taraftan sokuyor sokacağını bize peki hizmet nerde??? Sürekli kopup duran internet bağlantımıza mı şükredelim, yoksa birbirinden pahalı internet servislerine mi arkamızı emanet edelim...