Merhaba arkadaşlar.R10.net'teki ilk konum.Uzun zamandır R10.net'i bilhassa adsense bölümünü yakından takip ediyorum, buradaki tavsiyeleri uyguluyorum.Aşağıda resmini verdiğim adsense hesabında iki farklı sitemin son haftaki istatistikleri mevcut.şimdi konuya geliyorum.Bu iki sitemde wordpress aynı tema kurulu ve aynı eklentileri kullanıyorum.Üstteki Türkçe siteme gelenlerin %95'i organik yani arama motorları üzerinden geliyorlar va sitede geçirilen süre ortalama 1,5 dakika.Aşağıdaki sitem ise "hotels" kelimesi endeksli ama genel itibarı ile translate kullanıldığı için ve Türkçe sitemdede kullandığım aynı sitemap ve seo ayarlarını kulanmama rağmen bir türlü googlede diğeri kadar indexletemedim.Türk sitemin yaklaşık googlede 5000 index'i varken ing. sitem hala 300'lerde ve kullanıcıların ulaşması çok zor.Sizden öğrenmek istediğim yabancı siteye nasıl hit alabilirim ve bildiğiniz google translateden daha iyi çeviri yapabileceğim bir program öneriniz var mı?Bu arada genel olarak değerlendirdiğinizde Türkçe sitem zamanla durumu nasıl olur?Günlük kazanç açısından??