Hayirdir niye hakaret ediyorsun ?? sizin dinsel inancinizda bu sekilde kisilere hakaret etmek mi var? Insan gibi kanit varsa ekleyin herkes okusun bilsin diyoruz, sizin ettiginiz laf ortaokul cocuklarininkine benziyor, bilmeden salla yada sirf inat olsun diye karsit gorusu savun. Benim bildigim islam inancinda bu sekilde insanlara yaklasim bulunmuyor, aksine sevgi ve saygi ile herzaman islam dinini ovuyoruz. Sizin verdiginiz tepkide ben islamin sartlarini goremedim ? SAvunmak yada kanit gostermek zorsa kimin beyninin sulandigini herkesde gormustur sanirim..
Senin gibi birinin islami savunmasini ve sordugum soruyu cevaplamasini istemiyorum. Bu konuda bilgili kisiler alintiyi cevaplarsa sevinirim..
Sen adam gibi yazsan ordan burdan diyip aşşagalayıcı konuşmasan bizde sana adam gibi cevap verirdik...
Bu şekilde demişşinde ne şekilde çokmu zoruna gitti beynin sulanmış demenden senin bilgin olsaydı,azıcık kuran bilgin olsaydı o kelimelerin kurandan hadisden geldigine inanırdın ve bilirdin.
Kanıt koyun bilmem gösterin gibi gereksiz boş laflar yapmazdın.
Demekki sen hiçbişey bilmiyorsun...
Bu lafı unutma çok bilmiş kuaza beyni script yapmakdan sulanmış kuaza kanıtlayacam sana.
O sözlerin kurandan ve hadisden geldigine...
islam dinini övüyormuş bırak bu ayakları ya...
Gidin bi duş alın önce.