ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaş "16'lık kızlara sarkıntılık eden sakallı piçleri" mi savundu da ben göremedim ?
myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne iğrenç mide bulandırıcı yazı bu.Seninde sakalın var sendemi öylesin.Sadece sakallımı yapıyor o işi.Çirkinleşme birader
teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah katında tabi ki her kul aynı mertebede değildir. Cemaat lideri ya da başka bişeyin lideri olması mühim değil burada. İbadeti ve özü önemli kişinin. Allah sevgisi, öldükten sonra dünyada bıraktığı insanlara faydalı eylemleri ve belli başlı günahları işlememsi önemli.

Gerçi bu konunun yeri de burası değil
myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ben sana öyle birşey demedim.

Sakallı diyorsun resimde seninde sakalın var .Her sakalı olan Allah yolundamı oluyor.Niye genelliyorsun.Yada senin deyiminle tanrı yolunda sapık mı oluyor.İnsanlar yıllardır sapkınlık peşinde ahlaksızlık peşinde saklı bırakmış onu bunu yapmış adam ee 16 lık kızları tecavüzcüsü olmuş.Sonuç Allah yolunda olanlar tecavüzcü.Böyle birşey yok kardeş.Kusura bakma senin mantığın darwinden beter.Senle muhabbetimiz vardı yakıştıramadım
Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden din konularında ön plana çıkıyorsun?
Müslümanlık harici bir din taraftarısında bunu yaymakla mı görevlendirildin?
Misyonerlik havası seziyorum. Her din konusundada balıklama atlanmaz ki.
Tartışmayı Tamamen Okudum Alıntılarımın Hepsine Katılıyorum.
Artı Olarak.. Forumda Tanınmayan Dahi Olsa Birisine Piç Demek Serbestmi? Bana Göre Haddini Aşan Priapos'un Banlanmasını İstiyorum.!