Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
biyoloji bilimi tanrının varlığı ya da yokluğu konusunda yorum yapmaz. bizim yaptığımız çalışmalardan kötü niyetli insanlar o şekilde çıkarsamalar yapmaya çalışır.

hiç bir biyolog profesör çıkıpta " biz evrimle ilgili çalışma yaptık. tanrı öldü. " demez. dememiştir.

onlar çalışma yapar, birşeyleri ıspatlarlar. birileri de çıkıp işgüzarlık yaparak " bunlar kafir, bunlar ateist, bunlar tanrının yokluğunu kanıtlamaya çalışıyor. "

der...

yazını okuyorum ve seni desteklemiyorum.
Geçen tv kanalında senin biyolog profesörle bizim İlahiyat profesörü canlı yayında tartıştı. Hee pardon sizin profesör tartışamadı.. Kitaplardan bişiler okuyup durdu. Programın sunucusu ondan kendi cümleleriyle yoktan türemeyi anlatmasını ve bizi ikna etmesini istedi. Adam hala kitapları karıştırırken bizim profesör bizi çoktan ikna etmişti Allah'ın yarattığına.

Alıntı
Ender Helvacıoğlu: Evrim Teorisi olmadan biyolojiyi bırakın bilim yapamazsınız.

Bayraktar Bayraklı: Bu ispatlanmış mı?

Ender Helvacıoğlu: Tabi ki ispatlanmış. Senin söylediğin bilimsel mi, ispatlanmış mı?

Bayraktar Bayraklı: Tabii ki. Allahın kelamıdır söylediklerim.

Ender Helvacıoğlu: Deney yaptın mı? İspatladın mı? Ben o kadar deney araştırma yapmışım. Nasıl gelip bana 'ispatla' diyorsun.

Bayraktar Bayraklı: Bak ben sana o kadar anlattım nasıl olduğunu. Sen bir teşekkür edeceğine böyle itiraz ediyorsun bir de