1- foruma açıldığı günden itibaren üyeyim o tarihten beri değil.
2- sakallı amcalar demedim, dön tekrar oku.
3- avatarı eskidiği için değiştirdim. ayrıca bunda yüzüm daha net gözüküyo. daha kaliteli çıkarsamalar yapabileceğinizi düşündüm.
4- dini konulardan uzak kalırım ama bu dini bir konu değil. dinin güzel güzel konuşulduğu konuyu sabaha kadar okur tek kelime yazmadan çıkarım.
5- evet dini inancımı yazmadım. evrim teorisini desteklemenin yanında evrimsel konularda bilimsel çalışmalarda da bulunuyorum ve bir açıklama getirmek istiyorum, evrim tanrının yokluğunu ıspatlamaya çalışan bir mekanizma değildir. sabah akşam beraber olduğum ve beraber çalıştığım kişi islamiyete temelden bağlı bir insan ve evrim çalışmasını yaparken zevk alıyor. eğer siz de evrimi düzgün bilseydiniz yaptığımız işe saygı gösterirdiniz. evrim tesadüfçü değildir. doğal seleksiyon mekanizmaları vardır. hızlı koşan bir zenci ve şişman bir beyazın aslandan kaçışlarını tesadüfe bağlayamayız. zenci hayatta kalacak, beyaz ölecek, zenci üreyecek çoğalacak, beyazın nesli tükenecektir. ( sığ şekilde anlattım eğer merak edersen doğal seleksiyonu sabaha kadar anlatırım )
6- güneş ve ayın konusu benim konum değil. bilmediğim konuda aforizma üretmemeyi öğretti senin küçümsediğin okul.
7- insan genom projesi tamamlandı. insanın karışık olduğu gibi tüm canlılar karışıktır. hatta emin ol en karışığı insan değildir.
Son olarak, benim inancımdan sana ne? seninkini sorguluyor muyum?
Görmek istediğin saygıyı başkasına göstermeye davet ediyorum seni.
dogal seleksiyon ayrı bi muhabbet evrimde butun canlıların tek bi yapıdan olustugunu insanın maymundan turediğini soylemek ayrı bi muhabbet