(: misyonerlik kelimesinin sadece dini anlamı yoktur.
bir fikri yaymaya çalışan insanlara denir ki, dünyada müslümanlığı yaymak için canla başla uğraşan misyonerler de vardır. karşı değilim misyonerliğe. ancak üzgünüm ki misyoner değilim. olsaydım da işimi iyi yapardım sanırım. dini bir meslek seçeceğim son meslek olurdu.
anlıyorum. ama milyonlarca önünde eğilme, ayağının altını yalama vakası varken atatürk portresinin bu kadar can sıkmasını empati ile anlatmaya çalıştım. Hala fikrimin arkasındayım. Allah katında hiç bir fark yok sonuçta.
ayrıca sakallı tabirini üstte anlattım. tüm sakallılara neden laf söyleyeyim ya da tüm insanlara... lütfen anlamaya çalış ne demek istediğimi. derdim islamla ya da din insanlarıyla değil.
Darwinin mantığında beter bir şey yok (:
Benim mantığımda olabilir ancak kimseyi genellemiyorum. 16 kıza taciz eden sakallı piç sabit bir terimdir. o kişinin önünde diz çökülüp orası burası öpülüyorsa dediğim doğrudur.
Bu r10da kelimelerinin anlamını bir sen biliyorsun!
Orda anlatmak istediğim olayı anlamayıp lafı nerenden anlıyorsan artık onuda bilmiyorum.
misyonerlik kelimesinin sadece dini anlamı yoktur.
din ile anlamlı olduğunu nerden çıkardın ki

dini yayanlara misyoner mi deniliyor dedim

Komik olma, Misyonerlik havası seziyorum dedim.
Bir dini yaymakta misyonerliktir. saçma sapan konuşup konuyu dağıtma benim sorumun tam cevabını ver.