Mertcan03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden din konularında ön plana çıkıyorsun?
Müslümanlık harici bir din taraftarısında bunu yaymakla mı görevlendirildin?
Misyonerlik havası seziyorum. Her din konusundada balıklama atlanmaz ki.
(: misyonerlik kelimesinin sadece dini anlamı yoktur.

bir fikri yaymaya çalışan insanlara denir ki, dünyada müslümanlığı yaymak için canla başla uğraşan misyonerler de vardır. karşı değilim misyonerliğe. ancak üzgünüm ki misyoner değilim. olsaydım da işimi iyi yapardım sanırım. dini bir meslek seçeceğim son meslek olurdu.

LeFleur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yahu sen dini kullanarak tacizde bulunan bir insanı nasıl islamla bağdaştırırsın ?

senin mesleğin diyelim öğretmen, çocukları dövdün, onlara taciz ettin.
tüm öğretmenler mi sübyancı ve manyak ?

baştan yanlış yapıyorsun.

senin bahsettiğin adam (!) sözde dinci (dinci islamcı değil)
ona inanan adam(!)larda sözde dinci " " "
umarım anlamışsındır.
anlıyorum. ama milyonlarca önünde eğilme, ayağının altını yalama vakası varken atatürk portresinin bu kadar can sıkmasını empati ile anlatmaya çalıştım. Hala fikrimin arkasındayım. Allah katında hiç bir fark yok sonuçta.

ayrıca sakallı tabirini üstte anlattım. tüm sakallılara neden laf söyleyeyim ya da tüm insanlara... lütfen anlamaya çalış ne demek istediğimi. derdim islamla ya da din insanlarıyla değil.

myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ben sana öyle birşey demedim.

Sakallı diyorsun resimde seninde sakalın var .Her sakalı olan Allah yolundamı oluyor.Niye genelliyorsun.Yada senin deyiminle tanrı yolunda sapık mı oluyor.İnsanlar yıllardır sapkınlık peşinde ahlaksızlık peşinde saklı bırakmış onu bunu yapmış adam ee 16 lık kızları tecavüzcüsü olmuş.Sonuç Allah yolunda olanlar tecavüzcü.Böyle birşey yok kardeş.Kusura bakma senin mantığın darwinden beter.Senle muhabbetimiz vardı yakıştıramadım
Darwinin mantığında beter bir şey yok (:

Benim mantığımda olabilir ancak kimseyi genellemiyorum. 16 kıza taciz eden sakallı piç sabit bir terimdir. o kişinin önünde diz çökülüp orası burası öpülüyorsa dediğim doğrudur.