Insallah dogru haberdir.
Besiktaslilar yanlis anlamasin ama sizin yonetim hic olmazsa daha iyi. Biraksalar Mustafa Denizli'ye herseyi, ortalama 2 yilda bir kere sampiyon yapacak kadroyu kurar. Adamlar transfer yapmak ve taraftarin gazini almak icin hocayi kovdu resmen. Bir takima anca bu kadar zarar verilir.
Ben sahsen birakin holosko + zapo+ 3m, Sercan'in niye para ettigini anlamiyorum. Sercan ligin en cok gol atan takiminin sezonda 4-5 gol atan forveti. Hizli kosuyor, son vuruslari vasat, birebirde yanindaki adami gecen, kendine oynayan bir futbolcu. Holosko forvet oynamaz, orta sahadan fisek gibi cikar, 3 macta bir gol ortalamasi ile oynar. Holosko takim oyuncusudur. Sercan bostaki arkadasina pas vermek yerine sut ceker. Sercan Bursaspor gaziyla su anda populer, onun yas gurubunda daha kaliteli forvetler anadoluda oynuyor. Sezonda 4-6 gol atan adam 25-26 yasina geldiginde orta halli anadolu takiminda oynar. BJK'nin parasina yazik. Sercan en iyi sezonunda 11 gol atti. Holosko sakat olmadigi zamanlarda forvet degilken 11 gol atiyor.
BJK gecen sezon Antepi ihya etti. Anlasilan bu sene piyango Bursaspor'a vurdu. Insallah almisken 2-3 adam dahada alirlarda, Bursaspor maddi acidan cok rahatlar, iyi yabancilar alir.
Insallah BJK Bursali Volkanida alir, onun yerine Boboyu verirler. Iste o zaman super olur.