Site adresi
www.zogizo.com
Site için istenen fiyat : 2000 lira
Sitenin aylık getirisi: 200-250$ arası ( son 3 ay adsense geliri 646$)
Sitenin açılış tarihi: 11 kasım 2008
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel
Günlük hit sayısı, kaynak link: 3-4k realist ( google analystic veya sayaç kullanmadım )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1.5 yaşında
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm
Hosting dahil midir:Blogger
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: lisans yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Merhabalar arkadaşlar, site google tarafından güven kazanmıştır. Otorite olmuştur. Site temaları özellikle basit seçilmiştir. Adsense'dan daha çok kazanması için uyarlanmıştır. Ana site domaininden çok içindeki bir subdomain adsense'dan iyi kazanmaktadır. Satışı yaptığım arkadaşa gerekli bilgileri ayrıntıları ile vericem. İlgilenmediğim için kazançlarda düşme olmuştur.ilgilendiğim günlerde 500$ 600$ arası aylık kazançları gördüm. Kısa bir çalışma ile siteye ödenen fiyat rahatlıkla 2 ayda çıkarılabilir. Bazı önemli kelimelerde 2.sayfadadır. Örneğin msn nickleri kelimesinde 2 sayfadır. ilk sayfaya çıkıp gelmektedir. Kısa bir çalışma ile ilk sayfaya rahatlıkla çıkılabilir. Daha msn nickleri gibi bir çok önemli kelimede ilk sayfayı zorlamaktadır. Satış gerçekleştiğinde veya ön bilgi istenildiğinde detaylarına kadar bilgi verilecektir. işlerim çok yoğun olduğu için ve internette pek zaman bulamayacağım için satıyorum. Alana hayırlı olsun.