Herkes farklı pencereden olaya bakıyor... herkes başkasını suçluyor. bende suçlayacağım.
Arkadaşlar yazıda google kötülenmiyor. adamlar kendi politikasını kendi çizgisinde oynuyorlar.
Türkiye de çok büyük bir pazara sahip oldular. başardılar kaliteli iş yaptılar yapıyorlar. vs.. vs.
.... evet bende suçlayacağım dedim.
Devlet'in bu ve buna benzer birimlerinin memurları mail açmayı bile bilmiyorlardı Google Türkiye pazarında alt yapıyı hazırlarken bundan çok eminim.
şu an bile SADECE bilgisayar açma kapamasını bilen ve akşama kadar pc başında kağıt oynayan binlerce memur olduğunu düşünüyorum
ve Hâla, bu tür Girişimlerde devlet elini ayağını çekmiş durumda.
5 yıldır e-devlet sistemini dahi oturtamadılar. bu sadece hükümet ile ilgilide değil.. Millet / devlet bütünü ile baktığımızda bu böyle sanırım.
bize alıştırmışlar dışardan yemeyi. hazıra konmayı. yaz google çıksın..
o kadar hazıra alışmışız ki en bildiğimiz site url sini bile google yazıyoruz. beynimize nasıl kazıdılarsa..
sorun burda başlıyor. hazırcı, dışarıya bağımlı, ruhsuz bir toplum olarak yetişiyoruz..
bizim nesil geçiş nesli.. bizden sonra ki nesil daha bilinçli, dünyaya daha sağlam imzalar atan nesiller olacak inşallah diye düşünüyorum.
korkuyor muyuz !!
hayır ... !
bir şeyler eksik .. cesaretimiz mi yok !!! hayır var.
Peki nedir bu bizde ki hızlı tüketimcilik.
onlar yapmışlar sağlam yaparlar. biz yapamayız. ..
Nedir bu kendimizi aşağılayıcı kompleksler..
neyse..
dedim ya ruhlarımızı esir alan botları yıkma eylemine geçmek gerekiyor. buna izin vermeselerde öyle..
bu düşünce ve fikir karmaşası gecenin bir vakti tek solukta tarafımdan kaleme alınmıştır.
yanlış, eksik ya da hata varsa affola..