1 yil boyunca hic gitmedi kiz kardesimde ama sonradan yok oldu bidahada gelmedi. her gece kalkip aglardi cok kotu bir durum..
Bende 1 defa oldu. geldi kapiyi acti ben bakiyorum o bana bakiyor o anki korkumdan tum bildiyim dualari okudum. bagirmaya calistim cit yok yani ses yok cikmiyor ve hareket edemiyorum. gitmedi bir yandanda dusunuyorum kufur etsem daha kotu olur diye.
bekledim sonradan birden uyandim geceymis ama kimse yok.

Dipnot :
1 defa dedim sonra 2 inciyi hatirladim gine ayni durum felc gibi ustumde bir agirlik.
Bu sefer karsidakine takmiyorum *** seni dedim ne yapabilirsin bana ruyamda icimden tabi konusamiyorum yaklasti cok yavas bir sekilde yuzunu goruyorum ama yuzunu hatirlamiyorum 1 sn sonrasinda ruyada bile sonra 1 cm mesafe varken kafama dogru egildi ve uyandim sanki bana yakindan bakiyordu obur sefer oyle yapmamisti.

Ama beyniniz o anki korku ve ondan sonra beklediyiniz reaksyionu uyguluyor bence.
Yani birsey olucagindan korkarak kufur ederseniz cok buyuk bir aci cekersiniz ruyada bunu yapmis ve cekmis olanlar var internette cok arastirdim.
Ama ruyada olduyunuzu ve o anda zarar gelemiyecegini dusunup rahat olursaniz ki beyin bir taraftan boyle bir rahatliktan zorluk cikacagini var saymiyarak gorduyunuz ruya degisikliye ugruyor ve uyaniyorsunuz.