Çooookkk iyiy hatırlıyorum. Bende yazın görmüştüm.(Özellikle yazları geliyorlar heralde.) yatakta yatıyorum. Ablamla aynı odada uyuyorduk o zaman. Birden gözlerimi açtım. Ayak ucumda ayakta anneme benzer bir siluet gördüm. Daha sonra gözlerimi kapadım. O arada ayak ucumdaki siluet gitmiş başucumda babama benzer bi siluet omuzuma yükleniyordu. Sanki omuzuma 1 ton yüklemişler gibi hissettim. Baba acıyo yapma demeye çalışıyorum yapamıyorum kalkmaya çalışıyorum olmuyo. Aradan 1-2 dakika geçti kalktım yataktan annem tv izliyor ablam uyuyor. Babamda namaz kılıyodu. Anneme anlattım. Rüya görmüşssündür falan diye geçiştirmişti. Ama ne yazıkki rüyayla gerçeği ayırabiliyorum. Uyanıktım ve bunları görüyordum.

_______

Şimdi gelelim bilimsel açıklamasına.
Buna yanlış hatırlamıyosam uyku felci gibi birşey diyolardı. Beyin uyku modundayken bir irkilme üşüme vs sonucu uyanma komudu veriyor. Ama hem rüya hali olduğundan hemde sistemler yavaşlamış olduğundan bu komut hemen iletilmiyor. Gözler açılıyor ama vücut hareket edemiyor. Aynı zamanda uyanık halde rüyalar görülüyor.

Ama Webengineer cidden daha detaylı biliyor. Bende birşey soracağım. Herşey böyl böyle peki benim omuzuma neden 1 ton bindi?