Merhabalar,
Karabasan uyanıkken gördüğümüz en tabii rüyadır. Çoğu zaman hamile bayanların başına gelirmiş bu durum ama ergen dönemlerdeki gençlerede sıkca görüldüğü oluyormuş..
Birkaç sene önce 2-3 defa bizede göründü.(Malum benim gibi deliye görünmeyecekte kime görünecek). Olayı kısaca anlatmak isterim.
Bir kaç sene öncesi... Ailemler (babam hariç) yaylaya gitmişlerdi. Ben ve babam çalıştığımız için evde kalmaz zorundaydık. Neyse o akşam sıcak olduğundan babamla oturma odamız daha serin diye karşılıklı 2 koltuğa baba-oğul uzandık. ohhh püfür püfür Saat gece 2-3 gibi birşeydi gözlerimi açtım ve babamın bir ikizini gördüm. Elleri kolları yoktu. Bana bakıyordu. Hayal ürünü olmayan babam ise uyuyordu.Çok iyi hatırlıyorum Başımı kaldırdım.Bir an yok oldu.Tekrar başımı yastığa koyduğumda karabasan dediğim lanet tekrar belirdi.Babama seslenmek istedim.Elim ayağım kitlenmişti. Hiç birşey yapamıyordum.Salavat getirdim.Bismillahirramanırrahim dedikten hemen sonra inanılmaz bir şekilde babam uyandı(Orjinal olan babam). Ve diğer hayal ürünü başımı yastıktan kaldırdığımdaki gibi kayboldu gitti.

Sizdede buna benzer birşey oldumu ?