Birinci Hatan Burda...
istdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DOLANDIRICI Kelimesini kullanabilmen için domainin komple rehin eder ve sana hiçbir süret ile transfer etmene engel olursa bunu kullanma hakkın doğar.

domainin tescil edersin sana fatura talep edersin göndermez o zaman dolandırıcıdır dersin.
Senden paranı alır domainini tescil etmez o zaman *********** dersin.
Transferini kilitler yanlzıca benden uzatabilirsin der o zaman *********** dersin.
Sormuş Olduğunuz sorulara gereksiz bir cevap verilmediğini gördüm...
istdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Move service ile taşıma işlemi muhasebe ve güvenlik nedeni ile uygulanmayan bir işlemdir ve firmanın insiyatifindedir. domaininizi isimtescil ,turkticaret.net ,ihs gibi firmalara yada godaddy vs gibi dilediğiniz firmaya transfer etmekte engeliniz var mı .? yok.
o durumda bu kelimeyi kullanma Hakkınız kesinlikle ve kesinlikle yok . firma isminizide burada yazarsanız sizinle çalışan insanların herhangi bir sıkıntısı olduğunda ne şekilde bir tavır aldığınızı bilmelerindede fayda var . Çirkef tavırlar kullanarak Zeytinyağı gibi haksızken haklı konuma geçmeye çalıştığınızı görüp sizinle ticaret yapacaklarda daha dikkatli olurlar.
Ayrıca bir önceki Konumda da belirttiğim gibi siz burdan "*********** yada Bir firmayı kötüleme" Maksatlı bir konu açarsanız ki bu firmanın daha önce herhangi bir mağduriyet durumu yoksa size gerektiği gibi saygı çerçevsinde açıklama yaptıysa ben o firmanın çalışma şeklini ve kurallarına bakarak hareket edip cevap yazarım. Size güvenlikle ilgili muhasebeyi göstermiş olabilir ama siz çalışma şekli kurallarıyla ilgili daha önce bir çalışma yapmadınız Mı? ki zaten size o fırsatı sunuduğunu bir önceki mesajımda alıntı yaparak gösterdim...

Bence Bu Konuyu daha üstelemeyin. Yada bütün herkesi çagırın bir değerlendirme yapılsın bakalım siz haklıysanız ben özür dileyecem okadar kişi seni haklı gösterdi evet derim saygı duyarım...

Saygılarımla...