MeqaTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz ? Herkesin, Appraisals konusuna yorum yapıyorsunuz.
'' Tutmaz. '' '' Gereksiz. ''
benim emin konuştuğum ne kadar domain varsa bir tanesi çıksın iyi bir fiyata alıcı bulsun.
veya bir tanesi çıksın iyi bir projeyle yayına başlasın.
o zaman dersin ki haksızsın.
dikkat edersen benim yorum yaptığım domainler % 10 bile değildir.
herkesin domainine de yorum yapmıyorum, sadece forumda bana göre standardın üzerindeki arkadaşların domainleri hakkında görüş belirtiyorum. daha önce de söyledim, domainine yorum yapmamı istemeyen arkadaş varsa pm atsın, susayım.

ayrıca yorum yapan arkadaşların dikkatinden kaçan bir husus var. bu başlıktan örnek vererek onu da hatırlatayım...

şimdi mrlegend arkadaşımız buraya 5 domain yazmış, kendisinde daha bir sürü domain var. bunları satmak için alıyor. hepsine yetişemez. mesela bilgicinitr arkadaşımız,

Alıntı
nabiz.org sağlık sitesi
kutle.org kimya sitesi
bilye.org oyun sitesi
dikdortgen.org matematik sitesi
zerdali.org diyet sitesi
demiş. mrlegend bu kadar siteyi yapamaz, uğraşamaz, ilgi alanı değildir. bunun içinden en mantıklı olanı eğer kafasına yatarsa ve zamanı da varsa, altyapısını hazırlamaya müsait olursa en iyi ihtimalle ona yönelir. bu da o kadar kolay bir mesele değildir. bunu bilerek yorum yapmak gerekir...

domainler genelde satmak için alınır. mrlegend, domainlerin müşteri potansiyelini araştırıyor da olabilir. bu iki hususu göz önünde bulundurursak sağlıklı yorumlar çıkarabiliriz.

ben de herkes gibi "tam subdomainlik", "projelendirirse iş yapar", "önemli olan içerik" "güzel blog sitesi olur", "tam wordpresslik" demeyi biliyorum. etliye sütlüye karışmayıp herkesle iyi geçinmeyi de biliyorum. ama benim kalbim başka dilim başka konuşmaz. beğenmediğim domaine düşündüğüm yorumu yazarım.