teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim de kedicim neşe kaynağım. Ne tatlı bir çocuk o beyaz beyaz. Allah sağlık ve uzun ömür versin ona. Maşallah.

Hayvan değil artık onlar bizim çocuklarımız. Aramızda kan değil gönül bağı var onlara azcık bişiler olsun bizim içimize ateş düşüyor.

Neşe, destek, güzellik, şirinlik eğlence her şey onlarda beslemeyen ve sevmeyen bilmez bu duyguyu. Koşulsuz ve karşılıksız sevgi, sadece sevgi bu
Ne güzel tanımlamışsınız , çok teşekkür ederim, Allah sizinde kedinize uzun ömürler versin

vatanist_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayvanları çok severim hatta hastayım ilk evlendiğim sıralar alman kurdu vardı dişi hem şımarık hemde aşıktı bana : ) çalıştığım şirkette bakıyordum , eşimle bazen gittiğimde kızım buraya gel derdim eşim kızım deme diye bağırırdı : ) azapay (köpeğimin adı ) o ise eşimi kıskanır havlardı hele yanıma geldiğinde eşim zincirini kıracak hale gelirdi. başka bir köpek gelse ve ben onu sevsem çok kötü sonuçlar oluyordu : ( .

şimdilerde o yok artık yine istiyorum olmazsa memleketten kangal getireyim diyorum ama buserferde hem yer sorunum var hemde benim kızım 20 aylık ve nerede kedi kpek görse bobi, bobi anne bobiiii deyip ağlıyor : ) malesef şu aralar hayvanlardan uzak yaşıyorum : (
İnşallah sorununuza çözüm getirebilirsiniz hocam Eğer çözüpte kızınız yüzünden alamayacak olursanız internetten önce kızınızın beğendiği köpeklerden alabilirsiniz, biliyorum Alman Kurdu, Kangal gibi sizi mükemmel koruyacak seviyede olmayabilir ama kızınızında alışması için Cooker tarzı şirin şeyler alabilirsiniz

_KaRTaL_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
canavardan canavara fark var hocam cici güzel anlamında söyledim salma haa
Hadi madem affediyoruz seni