Tehtid ile uyarıyı birbirinden ayırman gerekiyor. ticket 'da yazdığım gayet açık Ticari bir firmayı karalamaya hakkında dolandırıcıdır kelimelerini kullanmaya kalkıyorsun ve haklı olduğun bir durum söz konusu bile değil .

Yeterli bilgiyi parasını verdiğin ve domaininin yeni dönem yönetimini ve transferini yapacak firma vermesi gerekmektedir. bizim bu konuda açıklama yapma zorunluluğumuz yok. o halde bile açıklıyoruz.

Ticket'da yazdığımızıda olduğu gibi paylaşabilirsiniz. kelimeleri cımbızla seçip eksilterek kullanırsanız her kelimeden farklı anlam cıkar.

HAKLI OLDUĞUNUZ DURUM NEDİR :?

HİZMET SÖZLEŞMESİNİ OKUYUN LÜTFEN.

Domaininizi defalarca anlattığımız gibi kurallarına uygun şekilde transfer edebilecek durumdasınız .

Domaini Rehin aldılar yazdın. böyle bir durum söz konusu mu .?

Kontrol Edermisiniz. ?
EPP/ Auth keyinizi alabiliyormusunuz.
Whois 'lerinizi dilediğiniz gibi değiştirebiliyor musunuz.?
Başka bir firmaya Transfer etmenizde bir engel söz konusu mu .?

hala saçma sapan suçlamalar yapıp karalamaya çalışıyorsunuz.

hem bizim hemde kamuoyunun zamanını çalıyorsunuz.

ICANN banamı diyor diye bişiy yok . Domaini alıyorsan bu kurallara göre hareket ediyorsun . sen etmiyorsan senin hizmet aldığın yer senin için bunu takip ediyor. bunu bilmiyorsam bilmiyorum bana bunu anlatın dersin bunu anlatırız.

http://www.icann.org/tr/turkish.html buradada ihtiyacın olacak yeterli bilgiyi bulabilirsin.

Sayın ikiz ;

Herkezin kendi sorumlulukları var. ve sorumluluklarına göre kendi kararlarını verir. transfer olup taşınacak bir domainide gelecekte takip etmek firmanın kendi kararıdır. sorumsuzluk değildir.

işi zora sokmak istesek bunu piyasadaki diğer firmalar gibi 3 tane güvenlik sorusu sorup ondan sonra epp keyini verirdik. bu güvenlik sorularınıda yıllar önce üye olurken alırdık ve tekrar geri hatırlatma şansı vermezdik. Transfer kilidini açtıktan 7 gün sonra tekrar kapatırdık. epp keyini 'de otomatik değiştirirdik. Registrar e-mail olarak kendi mail adresimiz yazardı ve transefer için gelecek olan mailleri önce biz inceler işimize gelirse size yönlendirirdik yada yok bize ulaşmadı tekrar gönderin diyerek zaman kazanırdık ..
bu şekilde sizde çaresizlik içinde foruma yazardınız . bide sizi forumda muhattap almadan cevap bile vermezdik. oturur paşa paşa yenilemesini yapardınız 22 tl 'den.

Zora sokmak budur. bunu türkiyede benim bildiğim 100'den fazla firma yapıyor .

Biz hiçbir işlemi zora sokmuyoruz. siz Israrla forumda açık alanda açık bulmaya çalışarak iyi niyetimizi suistimal etmeye çalışıyorsunuz. Size dürüstce bütün uluslar arası prosedürleri önünüze dökerek size transfer için yapmanız gerekenleri sıralıyoruz. ama siz ısrarla köşeye sıkıştırmanın aşağılamaya çalışmanın peşindesiniz.

Sorarım kaç yıldır bu sektördesiniz. ?
Kaç yıldır domain tescil ediyorsunuz ve pörtföyünüzde kaç domaininiz var. ?
Kaç tane Domain bayiiniz var ve ayda RC ile kaç Ticket / mail / Telefon görüşmesi yapıyorsunuz. ?
R.C. 'deki ödenmiş kredi tutarınız nedir. Tescilli domain sayınız nedir. ?
Aylık kredi yükleme diliminiz nedir. ?

Kulaktan dolma bilgiler ile karşıma gelip firmayı zedelemeye çalışmanıza tahammul etmemi beklemeyin.

Lütfen kendi boş zamanınız bol diye bizim zamanımızıda harcamaya çalışmayın.

Altı üstü bir domain yenileme ücreti cok pahalı geldiyse lafı uzanmanız gereksiz. İkram yapabiliyormusun dersiniz bizde yapabileceğimiz birşey varmı bakarız. yok transfer etmek istiyorsan yapman gereken ADAM gibi bir firmaya transfer işlemi başlatmanız . ADAM gibi firma zaten bunu rahatlıkla transefer eder.

Kulaktan dolma bilgi ile bu sektörde domain tescil işi yapmaya çalışan firmalarda böyle Move service yap , yok forumda sıkıştıralım o zaman yapar diyip saçma sapan davranışlarla insanların zamanını çalar . zaten boş oturuyorum uğraşırım der..
3 gündür gereksiz yere çaldığınız zamanım inanın beni daha çok zarara uğrattı .

Lütfen herkes kendi üstüne düşen görevi yapsın ve kimse kimseyi karalamaya çalışmasın. unutmayın ki bu sektör elektronik ortam üzerinde çalışan bir sektördür. elektronik problemler herkesin başına gelir ve başınıza böyle bişiy geldiğinde de müşterileriniz sizi forumda basit nedenlerle bilgisizce boğmaya çalıştığında ben bu firmayı haksız yere karaladım şimdi başıma geldi dersiniz..

Saygılar.