Alıntı:
delicoban Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ;
Benimde kardeşim var Lise'de okuyan bütün dersleri (5) e-okul'da gördüm notları fakat edebiyat hocası (3) vermiş karne notuna böyle olduğu için Takdir vs vs alamaz mı ?
Dil ve Anlatım (5) ...
Teşekkürler şimdiden... |
Not ortamalarını bilmediğim için buradan net olarak hesaplayabilirsiniz
http://www.lise.gen.tr/BasariBelgesiHesapla.aspx Alıntı:
LordEspoir Nickli Üyeden Alıntı
1- Şöyle oluyor ilk dönem 3 ikinci dönem 2 => 3+2=5 5/2=2,5 ten 3 oluyor.
2- Bu şöyle oluyor yıl sonundan yani 1. dönem ve 2. dönem notlarının ortalamasına göre hesaplanıyor.
3- Evet aynen öyle oluyor.
vBulletinMaster alıntı yaptığın yerdeki gibi söylüyor ama bence yanlış bir bilgi var. Ortalamayla geçiyorsan o derslerin senin için bi değeri kalmıyor sınıfı geçtiğin için alttan da bir dersin olmuyor ve mezun olsan dahi sınava vs. girmen gerekmiyor ?
vBulletinMaster kaynak vs varsa belirtirseniz bizde doğrusunu öğrenmiş olalım. |
Kaynak kültür dershanesinin kitapçığı.
Bir öğrenci 1 olduğu dersi vermeden diploma alamaz ama her dönem sınavlar oluyor mutlaka verir hocalar kolaylık sağlar.Alt dersler 6 dersi geçemez.
Alıntı:
MeyT Nickli Üyeden Alıntı
Ya ben dün okula gittim ve 2 öğretmenle bu son maddeyi konuştum , Bana ciddi ciddi siliniyor dediler. Sende şimdi silinmiyor diyorsun, Kafam karıştı.
3. 'nin cevabı 'Evet' ise gerçekten çok mutlu olacağım ya.  |
O tempoda o kadar öğrenciyle uğraşırken net cevap veremezler ama yinede kitapçığı tekrar okuyorum sizin için 30 dakika içinde net cevap vericem.
Alıntı:
dc_alican Nickli Üyeden Alıntı
Benim kredi 2.50 üstünde ama 3 dersim zayıf (mat geo inkılap) Sınıfı geçerim ama mezun oluncaya kadar o dersleri vermem gerekir mi? |
Evet bu dersleri vermeniz gerekmektedir.