Bekq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pr'nin artık BANA GÖRE hiçbir değeri kalmadı. Pr değeri ancak link satmak isteyenler için bir gelir kapısı oluyor. Onun dışında pr 0 site ile, aynı kelimede kasan başka bir pr 2 siteyi hitlerde vs. hep geçiyordum.
Okuyan mı çok bilir gezen mi? Haklısınız hocam Tecrübe

Coupling adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence googlenin tek yaptığı sitenin kaliteli siteler tarafından önerildiği ve siteye nekadar emek harcandığı bunları başlı başına yaptığımız an bize beklemek kalıyor er veya geç bu bize fazlasıyla geri dönüyor kısacası Pr li siteninde kaliteli olması lazım link aldığın zaman yoksa senide hçbir yerine koyuyor ve boşu boşuna cabalıyorsun. (benim görüşüm)
Haklısınız hocam

BilenHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maalesef ki size katılmıyorum beyfendi .
Pagerank'in halen de olsa katkısı olduğunu düşünüyorum
Saygı duyuyorum

gssmartboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki örneğin oyun kelimesindeki sitelerin backlinklerini hiç araştırdınızmı? Bir çogunda epey yabancı sitelerden backlink var(yorum kasma vs) onlar hiç mi etkili değil şimdi? Backlink yabancı aramalarda sitenizi yükselttiği doğru olabilir fakat türkçe aramalarda sitenizi muhakkak yükseltir.

Aslında başka bir husus daha var. Örneğin elinizde ford araçlarını tanıtan bir site olsun. Mustang kelimesinde yükselmek istiyorsunuz? Bu kelime yoğunluğu sitenizdeki gibi yüksek bir yabancı siteden (yada backlink almayı düşündüğünüz sayfasıda yüksek olabilir.) alacağınız link işe yarar.
Hocam hiç faydası yok kelimesi yanlış katılıyorum size fakat 10 tane yabancı backlinkle Tr den alacağınız 1 link eşdeğer