x2841x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 : Çok gördük weblog seni yenilecegini bile bile şu lafı etme allah aşkına.

2:Küfürü orda çoçuksu argo düşün şahsınamı ettim küfür hayır ? Adam yok oyunda zaten sen adamın nicki x player diye oyundan atıyorsun bu oyun kalabalık sarıyor bunu benim bildigim kadar sende biliyorsun.

3: Nedense hep seni geçtikden sonra kickiyorsun en sonda banladın.

4: Banlamasını bilirsin sadece başka bir halt bilmezsin

5: O yapılsınmı bu yapılsınmı şu yapılsınmı oyun oynamaya çalışıyoruz sürekli anket açıyorsun başka yaptıgın bişeyde yok.

6: banladın beni en son bırak kickledim falan diyip durma...

7: Hadi bakalım

8: 5 DAKKADA 4 KERE HARİTA DEGİŞMEZ KEYFİ İŞ YAPIYORSUN.
Keyfi iş yaptığım felan yok x2841x **********'ı biliyorsun,tanıyorsun (buluşmada sanırım.)

Anket yapıyorum istersen hiç oy kullanma mecburiyetin yok . Diyorum map güzel mi kötü diyorlar değiştiriyorum.

Beni geçmen mi ? Neredeyse her oyunda beni geçiyorsun,kıskançlık gibi bir duygum olsaydı sana karşı her oyunda banlardım ki bu güne kadar seni hiç banlamadım.Bugün banlanma sebebin "KÜFÜR"idi.

Ayrıca ister şahsıma et,ister başkasına,ister ortasına **********(ERSAN) abinin kesin demesi bu . Server'da küfür eden banlansın.

Ayrıca bence vs yapmadan o kadar emin olma.(Bknz: ölüm sayın)

Ekleme park : oyunda kimin hile yapıp yapmadığından emin olamam,emin olmadan da banlayamam.Bu yüzden hile yapma gibi uyarılarım bulunabilir,eğer cevap yazarsan sorun olmaz ama susar devam edersen olur.