VPN hesabınıza ait ip adresi Türkiye'de kayıtlı ise tabiki google.com.tr açılacaktır.
Ayrıca google ip adresinden ziyade işletim sistemi / browser dili gibi değerleri de gözönüne alabilir, bunu tam olarak bilmiyorum.
www.hidemyass.com gibi bir sağlayıcıdan test hesabı açıp deneyebilirsiniz. VPN hesabına bağlandıktan sonra örn.
www.whatismyip.com dan ip adresinizi görebilir, bu ip'ye whois.sc/xxx.xxx.xxx.xx şeklinde whois çekebilir, nereye ait olduğunu görebilirsiniz.
IP Türkiyede bir firmaya kayıtlı değilse ve yine google.com.tr açılıyorsa google IP adresini değil işletim sistemini veya kullandığınız browser'ı da denetliyordur, bu sıkıntı yaratıyorsa
www.google.com/ncr adresinden orjinaline de bağlanabilirsiniz.
*Çok anladığım bir konu değil, fakat bu mantıkla hareket edilirse sonuç alınacağını düşünüyorum.
Vpn yi Almanyadan sağladım,ip kontrolde sorunsuz alman ip si görünüyor ama google tr açılıyordu.Zaten bu sistem hide ip gibi birşey oldu.Bana uzakmasaüstüyle bağlantı kurabileceğim bi sistem lazım.O bilgisayara bağlanıp oradan halletmem lazım işleri.