Adam sabretti ama yani artık sabrı taşmış çok sinirlenmiş belliki. Adam işini yapıyor istediği gibi yapar dinlersin veya dinlemezsin ama neden adamı kötülüyorsun ? ben buna karşıyım ilahi yapıyo diye arkasından sövenler oldu ben buna karşıyım. Tamam orda biraz ileri gitmiş ama üstünüze nedne alınıyorsunuz orda kime dediği ap açık belli sen sago dinliyosan seviyosan sana karşı birşey yok. Dinlemiyenlere de birşey yok. ama arkasından kuyu kazanlara VAR. Sago ilahi yapıyor buna karışmıyoruz diyorsunuz ama eleştirinizde bu yönde değilmi ? Allah aşkına bana şarkılarından birinde ilahi ile ilgili birşey gösterin ?
Kötülemek ile eleştirmeyi ayırmanız lazım. Yıkıcı ve yersiz eleştiri, kötülemek diye nitelendirilebilir belki ama bu konuda kimsenin öyle bir kötülemesi yok.
Dinleyici olarak eleştiriyoruz. Tüm yaptığı parçalara Süper, Muhteşem demek zorunda mıyız ? Tabii ki eleştireceğiz.
Fikirlerinizi empoze etmek ve kişiyi savunma amaçlı mesajlarınız ile konuyu çarpıtma yoluna gidiyorsunuz farkında olarak ya da olmayarak.
Biz ne diyoruz siz gelip konuyu nereden anlıyorsunuz. Lütfen !
Ayrıca albümde ilahi yakıştırmasının yapılmasına neden olan şeyler zaten ortada, nakaratlar bariz ortada, uzun uzadıya konuda yazdım zaten, okuyabilirsiniz.
Ayrıca ikili polemiğe dönüşmemesi için, tarafınıza ithafen bir daha mesaj atmayacağım.