S e r s e r i adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben muhtarın oğluyum. Ondan laf söylemiyorlar (!)

Ka_roads isteyenlerin başında o geliyordu. Oylama yaptım açıldı. Daha sonrasında yasak yerde millete ateş etti. Slayladım. Daha sonra başka birini sikayet etti. Şikayet ettiği kişiyide slayladım. Buraya kadar onunla bir alıp veremediğim yoktu.

Ka_roadsı ben iyi oynarım. Elinde silah varken millete sıkmayı biliyordu. Bende dengeli olsun diye rakip takıma geçtim. Bu sefer biz kazanmaya başladık. Başladı zırıldanmaya. Yok sıkmayın, yok etmeyin, yok yapmayın, yok bölüm değişin (Daha 10 dakika oynanmasına rağmen), şunu yapın, bunu yapın. Başladı benle dalaşmaya. Benle dalaşanlara hiç birşey yapmıyorum. Fakat millete küfür etmeye başlayınca onu banlamak yerine rakip takıma attım. Evet hatalıyım. Onu rakip takıma atmak yerine banlamalıydım. Çünkü bütün serverin huzurunu kaçırıyor. Serverin ağası gibi billete küfrediyor !!!

Ayrıca görende sanacakki 24 saat Ka_roadwars oynuyoruz. Günde 1 veya 2 kere açılıyor. Mademki istemiyorsanız istek yapmayın, Oy vermeyin.

Oyunda yenmekte var, yenilmekte. Sizde diğer arkadaşlar gibi konuşacağınıza silah kapmaya çalışın ve başarın bu kadar basit. Dünya kadar bıçak yedim birşey dedim mi? Rakip takım silah aldığında sesimi çıkarmadan oynuyorum.

Bu server bütün r10lular kaynaşsın, arkadaşlık kursun diye var ve maxidata sağolsun ki sayesinde bir çok arkadaşla tanıştım. O arkadaş gibi huzur kaçırmak için değil !!!

Bence sende gelip laf taşıma.

Bune ya. Her bıçak yiyen laf ederse ohoo.. İyice çocuklaşmış etraf. Laf taşımadan değil ilet dedi ilettim. Laf taşıma demek gizlice laf söylemektir. Bunuda öğren.