Arkadaşlar bilgisayarı yaklaşık 2 sene oluyor Vatan Computer'den almıştım.Ben kendim malum bir firmanın bilgisayar teknik servisinde çalıştığım için şirketten üst model modifiye edilmiş bir laptop alacağım için bunu satıyorum.
Bilgisayar TAM BİR OYUN CANAVARIDIR..
Bilgisayarımın özelliklerine gelelim ;
İntel CORE DUO 2 P7350 2.0 GHZ İşlemci 3 MB Önbellek 1000 MHZ ( İşlemci önbelleği diğer laptoplara göre gerçekten yüksek.)
3 GB DDR2 RAM
250 GB Hardisk
512 MB ATi HD 3450 Ekran Kartı Paylaşımsız ( Paylaşımlı 1279 MB)
15.4' Ekran
Kendi Orjinal Çantası
Windows Vista Home Premium Lisansı
Tüm Driver ve Recovery CD'si
Yeni Alınmış Sıfır Şarj Adaptörü
Kendi orjinal kutusu,klavuzları ve çantası neredeyse sıfır gibi durmaktadır. BİLGİSAYARIN BATARYA SÜRESİ 1:20 DK İLE 1:50 DK ARASI DEĞİŞMEKTEDİR. BİLGİSAYAR EN FAZLA 5-6 KEZ BATARYADAN KULLANILMIŞTIR BU NEDENLE BATARYASI İLK GÜNKİ GİBİDİR. Ekstralar ; -Satın alan kişi için formatlanmış bir şekilde Windows 7 Ultimate kurularak yollanacaktır. Zaten Kendi orjinal Windows Vista Home Premium Lisansı ve cdleri vardır bunlar yollanacaktır size...
-Microsoft Office 2003, Java, Live Messenger , Kaspersky 140 günün üzerinde lisansı olan antivirüs, Firefox
kurulup yollanacaktır.
Ayrıca dilediğiniz programlar tarafımdan sizin için kurulacaktır.
Arızalı Donanım ;
[B]Sadece tek hoporleri bozuk olduğu için ben kendim içinden çıkarttım tek hoporleri vardır fakat diğer marka laptopların verdiği sesi tek hoporleriyle verebilmektedir.
Birde kendimin bilgisayarcı olmam sebebiyle sizden kaynaklanmayan sorunlarda ücretsiz yardımcı olabilirim.
Alan kişiye laptop temizliği yapılmış donanımlar kontrol edilmiş ve istediği yazılımlar yüklenmiş olarak 1 gün sonra yollanacaktır. Orjinal kutusunda paketlenip tarafınıza yollanacaktır..
Son Not : Laptopun kasası son derece temizdir.
R10 FİYATI : 900 TL
GG FİYATI : 990 TL