Merhaba, Konuyla ilgili olarak hem smy Hosting hemde İstdizayn dan move service talep etmiştim. Move service Resellerclub ın bayileri arasıdna alan adı transferini sağlayacak bir kolaylıktır. Resellerclub ı seçmem bu yüzdendir. Örneğin onlinenic de bu tarz taşımalar ücretli yapılıyor. Ancak Her firma (Smy hosting istdizayn isimtescil (eskiden şimdi ana yazman oldu)) bu özelliği o yada bu nedenle kullandırmamaktadır.
Benim düşüncem moveservice hizmetini vermeyen ve resellerclub kullanan firmalar domain tescilinde yada hizmet sözleşmesinde bu şartı belirtmelidir.
Herzamanki gibi move service hizmetini vermek yada vermemek firmanın elinde. Ama vermemeyi uygun bulmuyorum... Müşteri transfer şifresini alabilyorken move service hizmetini alamamasının güvenlik açığı oluşturacağı enteresan ve üzerinde düşünülse bile bir sonuca varilmayacak bir nedendir.
iyi çalışamlar...
Move Services fonksiyonunu kullanamadıktan sonra, EPP Keyini almak bana bi yarar sağlamadı. Alternatif registarlar gösteriliyor, istemiyorum arkadaşım ben seçmişim firmayı ödemeyi de yapmışım, beni iki taraf arasında bıraktılar. Domainimi alamadım onlarda kaldı ve yeni bir domain almak zorunda kaldım.