Sen Yahudilere rahat rahat küfür edeceksin diye bunu normal mi göstermeye çalışıyorsun. O zaman Atatürk'e de hakaret edilmesin yahudilere de hakaret edilmesin.
Atatürk'e hakaret edilince normal biz de yahudilere hakaret ediyoruz diyenler aynı hakaret ananıza bacınıza gelirse bu hoşgörüye sahip olabilecek misiniz? Sizi sevmeyen biri de sevdiğinizin insanların isimleri ile iftiralar atan bir sayfa açsa ananızın bacınızın hakkında gerçek olmayan ahlaksız hikayeler anlatsa mahkeme gitmeyin o zaman.
Siz iletişimin ne olduğunu ve ne amaçla yapıldığını öğrenmelisiniz hocam. Bir adama bir fikir söylüyorsanız bu bir iletişimdir, bir adama hakaret ediyorsanız bu bir tacizdir.
Bir liderin yaşadığı dönemdeki tek partili sistemini siyasi olarak inceleyen bir akademisyen bunu bilimsel bir diller diktatörlük olarak belirtebilir. Bu sayfayı kapatırsanız bunun adı sansür olur. Ama adamın biri çıkıp da o lidere ağır hakaretler ediyorsa bunu da özgürlükle açıklayana hayret ediyorum. Siz o hakaret ananıza babanıza kitabınıza kutsalınıza edilince o kadar özgürlükçü olabilecek misiniz?
@LeFleur. Trafik kurallarından verdiğim örneğe bir ek yapayım. Kanunlar sadece İnsan Yaşamını korumaz. İnsan onuru da insan yaşamı gibi değerli ve korunması gereken bir kavramdır. Sen bunu özgürlük olarak görebilirsin ama dünyadaki insanların %99'u bunu özgürlük olarak görmez.
bir laf vardır "it ürür kervan yürür"
Atatürk'e küfür eden itleri neden dikkate alıyorsunuz ?
yada saygı duyduğunuz başka şeylere...
boşverin ürsünler. kime ne ?!
eğer onları takarsanız adamlar istediklerine ulaşır zaten. adamların istediği bu sizi gıcık etmek.
Atatürk'e küfüre edilmesinin Atatürk'e zararı var mı ?
Kim buna karşı çıkıyor ? Biz. Ama neden ? Herkesin lafını dikkate alırsak bu iş sürer gider.
İnsanoğlu işine geleni duyar işine gelmeyeni duymaz.
Bir tanıdığım vardı. İçki içer, küpe takar vs.. (karşı çıkmıyorum bunlara) mahallelide ayıplardı. bana derdi ki hiç takmıyorum onları.
Ama tuttuğu takıma yada tuttuğu partiye laf gelince hemen kükrerdi.
Bizimkide o hesap işimize gelince duyarız işimize gelince bazı duygularımız kabarır.
Bırakın artık şu tartışmaları. İnternete sansürün internet kullanıcılarından başka kimseye zararı YOKTUR !
Koca internet yavaş yavaş içine kapanıp intranet olmuş, millet işi gücü bırakıp DNS, IP, VPN, proxy gibi teknik taklalardan medet umar hale gelmiş, internet sektörü günlerce kontak kapamış, her şey alt üst olmuş ne gam?