biz medet ummuyoruz bu sayede gosterilen ilgi ve verilen onemi tartıyoruz bu projeye başlangıç yapılmış ancak daha araştırmadan önyargılı davranıyorsunuz. Gerekli sporsor sörüşmeleri yapılmakta çok büyük firmalarla...
Dostum gorus, istersen uzaydan sirketle gorus orasi beni ilgilendirmez. Ama sen kullanicilara adresnse reklamlarina tiklayin destek olun diye yorum dusersen ben ordan uzak dururum. gelir olmazsa kapatacagin anlamina gelir cunku..
ayrica buyuk bir ise girmissin gorusmeler yapiyoruz diyorsun, Bence gorusmeleri baslamadan once yapsan daha iyi idi, cunku kotu giderse yine sonu kapanmak olacak.
Neyse dostum ilk mesajimda da yazdim, basarili olursunuz ins. Kolay gelsin.
NOt: Amacim polemik yapmak, sizleri kotulemek degil. o yuzden bana karsilik yorum yaparken lutfen o tarz imalarda bulunmayin.. Tesekkurler.
Ekleme:
adsense geliri iyi olmazsa, premium satilmazsa bu siteyi kapatacaksiniz imasinda bulundunuz. simdi bir projeye baslarken en az 1 yil parayi dusunmemeniz gerek, siz baslangicda bunun derdine dustuyseniz bence cok zorlu bir oldasiniz, Allah kolaylik versin..