Merhaba,
Uzun süredir virgulhost.com' u kullanıyordum fakat kapandığına dair mail geldi. Yeni bir firmaya devredilmiş ama fazla güvenemedim açıkcası yeni firmaya. Kısacası acil olarak tüm hesaplarımı yeni sağlam bir resellera taşımam gerekiyor.
Aradığım Özellikler
- Türkiye Lokasyon
- Litespeed olması tercih sebebidir.
- Cpanel Kontrol Paneli
- PHP5 ve MYSQL5' in son güncel sürümleri kurulu (Genellikle güncel sürümleri kullanmayı tercih eden bir firma istiyorum)
- Zend, Ioncube, gd2 ve mbstring eklentileri mutlaka kurulu olmalıdır.
- Suexec, suphp vb. ne olursa fark etmez chmod ayarı yapmama gerek kalmadan scriptleri kurmama yardımcı olacak bir eklenti.
- Sürekli yedekleme işlemi yapılmalı, istediğim zaman istediğim anda sitelerin eski yedekleri kurulabilmeli
- Destek konusu çok önemli 7/24 msn,telefon bi şekilde mutlaka hızlıca ulaşabilmeliyim.
- Joomla, wordpress, drupal, webspell, php-nuke gibi portalların son sürümlerini mutlaka sorunsuzca çalıştırmalıdır.
- Uptime oranı çok önemli, sitelerim kesintisiz hizmet vermelidir.
- Verilen hosting hizmeti makine üzerinde olsun, başka birinden kiralanan vps üzerinden hosting hizmeti veren firma istemiyorum.
=========================================
20gb ve üzeri alan, 100gb ve üzeri aylık trafik şeklinde paketler sunabilirsiniz, firmanıza özel daha yüksek kapasiteli kampanyalarda veya yukarıdaki saydığım özellikleri destekleyen tüm paketlerinizi yazabilirsiniz.
Aylık ödeme düşünüyorum ancak yıllık peşinde uygun bir fiyat sunulursa yıllıkta ödeme yapabilirim.
Hosting hizmeti sunacak firmalar 1-2 günlük deneme hesabı verebilirse sitelerimi test edebilirim. Sonradan ne firma için nede benim için bir sorun çıkmasın. Yukarıda belirttiğim gibi kullanmış olduğum hosting firması kapandı, bu nedenle mutlaka yeni bir resellera geçmem lazım, bırakıp kaçmam.
Tüm hosting sistemi elektronik olduğundan elbette sorun çıkabilir anlayışla karşılarım ancak her gün telekomda sorun var, sunucu saldırı alıyor, yarın upgrade yapılacak vs.. tarzı oyalayacak hostingler hiç teklif vermesin.