bu tür konualr forumda yasak mı bilmiyorum ama bence sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Dünya kupası yaklaştı ve bir sürü kişi iddaa ile yolunu bulmaya çalışacak buna bende dahilim
Herkes Tahminlerini Burada Paylaşırsa Paralı Bir dünya Kupası Geçirmiş Oluruz.
Güney Afrika - Meksika İddaa Maç Tahmini
2010 Güney Afrika Dünya Kupasının açılış maçında Ev sahibi Güney Afrika ile Meksika karşılaşıyor.
Güney Afrika teknik direktörü Parreria, elinde ne kadar zayıf bir takımın bulunduğunun farkında. Özellikle Hücum açısından neredeyse sıfır olan Güney Afrikayı, en iyi forvet oyuncuları McCarthy'nin de sakatlığı nedeniyle kadro dışı kalmasından dolayı çok sıkıntılı maçlar bekliyor. Rakipleri Meksika, Uruguay ve Fransa gibi güçlü ekipler olan ekibin gruptan çıkma şansı bana göre bulunmuyor. Forvette dökülen Güney Afrika, ortasahadaki en önemli ismi Pienaar'a takımın bütün yükünü yıkacak gibi. Defansa baktığımızda ise tecrübesiz isimler görüyoruz fakat hücumda takımının birşey yapamayacağını bilen Parreria, defansa çok önem verdiğinden oyuncularını da defansif futbol anlayışına göre eğitti. Bu nedenle defanstaki oyuncuları tecrübesizler diye silip atmak imkansız. Hazırlık maçlarında da gördüğümüz üzere Güney Afrika'nın önceki dönemlere göre daha sağlam bir defansı mevcut.
Fransa ve Uruguay'a gücünün yetmyeceğini bilen Güney Afrika, biraz daha zayıf bir takım olan Meksika karşısındaki oynayacakları maçı final havasında görüyorlar. Hedefleri Bu maçı alıp, Uruguaydan da en az 1 puan koparmak.
Güney Afrika'nın maça 4-4-2 taktiğiyle çıkması bekleniyor.
Dünya kupasının ilk çamı için tahmin
TAHMİN:
Meksika KAYBETMEZ (10/10)
Meksika KAZANIR (7/10)
İY-MS 0/2 (6/10)
Hadi Bol Gollü bir Dünya Kupası