nerde çokluk orda ...boşluğu doldurmaca
Üye sayısı arttıkça yaş ve tecrübe seviyesi azaldığı için bu seviye normal gidiş..Yapacak bir şey yok.
Katılıyorum.
Yaş seviyesi düştü, üye sayısı da arttı. Tecrübe ise olmamasına rağmen hem suçlu hem güçlü modunda üyelerin bir kısmı vitrine çıktı. İktisatta şöyle bir şey vardır, kötü para piyasaya girince iyi parayı kovar.
Yorum yaparsın bir konuya, egosunu tatmin etmek isteyen ergen kişi gelip aksini iddia eder. Kişiye bakarız, yeni üye olmuştur ama benim mesaj sayımın 2-3 katına sahiptir.
Bir de böyle bir şey var: "post kasmak" ne kadar çok mesaj sayısı varsa o kadar söz söyleme hakkına sahip olduklarını mı düşünüyorlar acaba kestiremiyorum. Aynı şey rep için de geçerli. Arkadaş arkadaşa rep yolluyor
Böyle olunca da başkalarına bilgi vermek için ne konu açasım geliyor ne mesaj yazasım.
Edit: Sosyal katagorisinde mesaj sayısı artıyor mu bilmiyorum ama artıyor ise bu kapatılmalı. Eğer artıyor ise ve kapatılırsa mesaj sayısı yüksek adam görünce, biraz forumda ele tutulur bölümlere mesaj attığı kanısına varabiliriz.