Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Deme öyle hala gençsin caaaanım ablam
Teşekkür ederim kardeşim 50 yaşında birine oranla gencim tabi

KeWeLL19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O modemin bağlanma sesini hep sevmişimdir ama direkte bağlanmazdı 2-3 kez denerdim hep, evdekiler duyarsa yine mi internete giriyorsunuz telefon meşgul çalıyor sonra fazla durmayın derlerdi ozamanlar isyan ederdim ama şu internete elimi kolumu sallayarak gireceğim günler gelcekmi acaba diye adslle birlikte geldi o açıdan pekte olumlu hatırası yok bana çevirmeli bağlantıyla nete girmemin cepci dediğin siteyi hatırlar gibiyim melodi baktığımız bir site vardı odur büyük ihtimal çünkü bir site vardı kime sorsan biliyordu o dönem

Ben 2000 de hazırkart aldığımda sms servisi yeni başlamıştı misal bunuda iyi hatırlıyorum yaklaşık 2000 yılı ilk çeyreğiydi sms atma kontörlü hatlarda başlamıştı önceden sırf konuşuluyordu hatta satılan hazırkart kutuları üzerinde sms servisi başladı tarzı reklam vardı bir süre.dk sı 10 kontördü galiba yanlış anımsamıyorsam o dönem böyle sms paketleri yada uygun konuşmalar yok çağrıyla anlaşırdık
tık tık tık avcılar bilmem ne üstünden bağlanıyorduk. İnanılmaz yavaş açılırdı siteler. mynet pano vardı. orda takılırdım ben. Cepci sitesinde de saçma sapan cep mesajları falan bakardım. internet için faturalar çok yüklü geliyordu bir de. saat tutardık

3310 çıktığında üniversitedeydim. çift paketi vardı hatta pahalı geldi bana. 185 milyon falandı