buradan yöneticilere sesleniyorum. r10 a bu tür ilanlardan sonra artık giresim bile gelmiyor. adam site istiyor öğrenciyim deyip 50 lira verebilirim diyor. bu mantıkla genel olarak işlerin kalitesi düşmekle birlikte, birçok kişi mağdur ediliyor. en önemlisi de web yazılım ayaklar altına alınıyor gün geçtikçe.
Bu demek oluyor ki gün geçtikçe kendi bindiğimiz dala darbeler indiriyoruz.
Bu durumun önlenebilmesi için öğrenciler için ücretli script istek bölümü şeklinde kategori açılsa hoş olmazmı. gelen bu tür talepleri oraya taşınıp orada pazarlıklar ve yorumlar devam etse çok iyi olacak gibi geliyor bana.
Artık mesala burada ben 1 yıla yakındır kimseye iş bile yapmıyorum. ciddi istekleri takip ediyorum sadece.
Bu işin daha çok suyu çıkmadan birisi dur demeli.
Koca evrende herşey müthiş bir ahenk içindedir. Siz saksıya gereğinden az su katarsanız çiçek solar. Çok katarsanız çiçek ölür.
r10.net içinde çok değişik insanlar var. Herkesin kendine göre bir ayarı var. Bu arkadaşımız saydığı işler için 50 tl fiyat vermiş. Muhakkak bu işi alan biri çıkacak ama karşı tarafa sadece 50 tl lik bir iş verecek. Daha fazlasını kimse beklemesin. Görünürde iş tamamlanmış gibi görünecektir ama nekadar ekmek o kadar köfte misali scriptin birçok yerinde arızalar çıkacaktır. O arızaları ya kendisi tedavi edecek yada gene başkasına para verip yaptıracak. Sonuçta arz-talep ücret dengesi gene oturacak. Meşhur bir laf var: ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye. Boş bir laf değil bu. Burda da aynı şey söz konusu. Gönlünüzde ne kadar fiyat geçiyorsa ona göre iş alırsınız.