shadow06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar konuyu açamdan önce şimdi ben bu konuyu açsam rahat 40 tane - rep verilir dedim ama yinede konuyu açmaktan kendimi alamıyorum kimseye birşey dediğim yok sadece gördüklerimi ve bildiklerimi sizin ile paylaşarak yorumlarınızı almak istedim.

Eskiden r10 da insanlar bilgiye yönelik hamleler yapıyordu herkezin belirli konularda ahkam kestiği şeyler vardı satışlar günceldi seviye daima korunuyordu konular hem ileriye yönelikti fakat bu aralar okadar garip diyaloglara rast geliyorum ki harbiden çoluk çocuk doldu burası demeden kendimi alı koyamıyorum.

Misal 1= Bir arkadaş paralı download yaptıra bileceği bir sistem kurmuş yani siz adama para ödüyorsunuz adam sizin üyeliğinize kredinizi yüklüyor sizde onun serverinden istediklerinizi indiriyorsunuz işte bunun tanıtımını yapmış fakat sistemine virüs girmiş kendisinin de antivirüsü basit birşey free dağıtılan antivirüslerden o yüzden bunun virüsten farkı yok millet başladı sitende virüs var demeye çocuk vallahi bende uyarı vermiyor bakayım diyor millet yüklendikçe yükleniyor 3 dk da rahat 25 yorum yapıldı kimi hırsız kimi *********** kimi çocuk kimi salak dedi bu arkadaşa çocuk neye uğradığını şaşırdı dedimki kardeş bir msn adresini ver dedim verdi ekledim durumu anlattım sisteminde virüs var domaini kapat virüsü temizle öyle aç dedim nod32 yükle bak dedim dediklerimi yaptı cidden abi virüs varmış özür dilerim görmedim dedi virüsü temizlemeye başladı sitesinden galiba tekrar açacak işleri bitince.
Yani millet okadar artistleştiki r10 da ya konuyu direk abartıyor yada direk küçük düşürmeye çalışıyor ya okadar biliyorsan yardım et ne olur yani neden bu küçük düşürme çabası anlamıyorum.

Misal 2 = Domain bölümü bence bizde battı gibi birşey hangi domain gelse ya free yazıyorlar yada 4,,5 ytl fiyat çekiyorlar çok komikleşmeye başladı fiyatlar.

Misal 3 = Lafım DOMAİN VE HOST FİRMALARINA bu aralar elinizi sallasanız piyasada Host firmasına yada tasarım firmasına çarpıyor ben bu işlerde acamiyim o yüzden gördüğüm her başlığa tıklayıp her arkadaşın web sitesini inceler notlar çıkartırım.Ya adam host firmasıyım işte 10 yıldır piyasadayım diyor paketler ahzırlamış satmak için işte 100 mb host 1 domain 12 ytl diye misal satın al kısmı var basıyosun anasayfa çıkıyor yönlendirmesini unutmuş .
Firma hakkında detay arıyosun sitenin altında iletişim ,, hakkında gibi bölümler var tıklıyorsun 404 hatası veya anasayfaya çıkıyor onlarda yönlendirilmemiş yav sizin kendinize hayrınız olmamış burdaki adamlara nasıl olacak merak ediyorum artık şu işleri bilenler devralsa da herkez kurtulsa . Bıktık çünkü 2 ay sonra çat diye kapanan, batan host ve tasarım firmalarından.

Cidden R10 da kalite git gide azalıyormu bana mı öyle geliyor arkadaşlar amacım kismeyi eleştirmek değildir bu yüzden hiç isim veya firma bilgisi vermedim sadece sizlerinde görüşünü merak ettiğim için böyle bir konu açma gereği duydum.
Saydıklarınla beraber sponsorluk bölümüde cocuk parkına dönmüş durumda.