Merhaba ;
2002 Yılından beri faaliyet gösteren Infra Teknoloji firmamızın 01-04-2010 tarihinde almış olduğu smyhosting'i bulunduğu sıkıntılı süreçten cıkartıp 20bin$ lık altyapı yatırımı gerçekleştirmiş ve mevcut müşteri kitlesinin yaşadığı sıkıntıları ön planda tutarak hizmet kalitesini en üst seviyede ve uygun kurallar içerisinde sağlamaya çalışmaktadır.
Saygılarımızla.
Infra Teknoloji
Sıkıntılı bir dönem geçirip yatırım yapmanızı anlıyorum ancak benim burada özellikle mağdur olmama sebep olan ve bana açıklaması yapılmayan
ICANN kurallarıdır. Bana denseydiki ICANN kurallarına göre: şu şu fonksiyonlardan dolayı transfer yapılamaz. Ancak böyle bir cevap gelmedi tarafımıza. Hatta ilk cevapta ICANN kuralarından bile bahsedilmedi, Güvenlik ve Muhasebe gerekçeleri gösterildi, biraz üsteleyince neyse o gerekçeler söyleyin de yerine getirelim dendiği halde açıklanmayıp sonraki cevap ta ICANN kurallarının arkasına saklanıldı. Bana şu saatten sonra ICANN kurallarını buraya yazmanız sonucu değiştirmez. Bu olay olmadan önce belirtilmesi gereken birşeydir. Şimdi size burada
"ne olurdu yani elinizi mi acıtırdı tuşlar Movie Service ile transferi yapıp beni mağdur etmeseydiniz" diyemem. Çünkü kullanım sözleşmesine göre buna mecbur değilsiniz ancak bu sizin tabiki insiyatifinizdedir. AMA BURADA MAĞDUR ETTİK, ŞİKAYET EDİLDİK HADİ KENDİMİZİ SAVUNMA MODUNA GEÇELİM OLMAZ! Madem yasaların arkasına dayanacaksın o zaman bana baştan ICANN kuralını veya herneyse nedeni söylemeliydin, Güvenlik sebepleri dedin, üsteledim ICANN kuralları oldu birden. Sonuç olarak: Domainimi alamadım ben mağdurum...
Herkese saygılarımla...